Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beperelte a feleségét egy kinai férfi mert csúnya lánya született. Elsö hallásra viccesnek tünik ez a régi hir, de egyre igazabb lehet napjainkban, amikor a nök egyre többen "szépitkeznek" Te mit tennél?
Igazat adott a bíróság egy kínai férfinak, mikor az beperelte feleségét annak kapcsán, hogy csúnya lányt szült neki. A dühös apa 93 ezer euróval lesz gazdagabb, kiderült, hogy felesége is csúnyának született, csak ezt eltitkolta, és műtétekkel varázsolta magát szebbre.
"A feleségemet szerelemből vettem el, a problémák akkor kezdődtek, mikor született egy lányom. OIyan csúnya volt, hogy féltem tőle" - jelentette ki a sértett. Az apának feltűnt, hogy a lány nem hasonlít egyik szülőjére sem, nyomozni kezdett az okok után. Először azt hitte, felesége megcsalja, később viszont kiderült, hogy felesége született csúnyának - de összesen 70 ezer euróért különféle operációknak vetette magát alá. A férfi ezután fordult bírósághoz, arra hivatkozva, hogy az asszony becsapta és valótlan feltételek mellett házasodott vele össze. A bíróság döntése értelmében az asszony 93 ezer eurós fájdalomdíjat köteles neki fizetni.
Én nem ítéltem volna neki egy árva fityinget sem. Mi van akkor, ha beteg gyereke születik?
Ez a bíróság elég gyerekes, hogy ezt indoknak tartja.
A nő helyében elválnék és igen magas tartásdíjat követelnék.
Igaza van az első válaszolónak. Ráadásul sosem hittem el ezt a hírt, ugyanis mondja már el nekem valaki, hogy hány újszülött gyönyörű. Sok ember nem is hasonlít a későbbi magára az első hónapjaiban, éveiben. Megszületett, és egyből amint meglátta, elhányta magát, vagy mi? Maximum úgy tudom elképzelni, hogy valami rendellenessége volt, csak a bulvár kiszínezte...
Szóval nekem ezt senki ne próbálja bemagyarázni. Főleg Kínában? Ahol mindenki majdnem egyforma? Hagyjuk már. Ja és a nők sokszor azért "szépítkeznek" (hosszú í), mert azt hiszik, hogy a férfiakat így lehet megnyerni...
Regi hir.
Amugy, azt mondja a ferj, hogy szerelembol vette el a not. Akkor most a not szerette vagy a kinezeset? A ferj egy alsonemu modell. Harom gyerekrol irtak a kulfoldi ujsagok. Meghozza ugy, hogy mind a 3 "csunya". Azt hittem meg mindig csak 1 gyerek lehet Kinaban. Amugy amit itt a cikk nem ir, el is valtak.
Kinaban sok a plasztikai/kozmetikai mutet, nem tudom, miert akadt ki annyira a pali, foleg hogy ahol dolgozik, ott mindegyiknek van. A ferj DNS is hozzaadott a gyerekek "csunyasagahoz" nem? A cikk miert nem mutat egy kepet a ferjrol is?
"A feleségemet szerelemből vettem el" Aha, látszik:D Biztos nem a pénzéért.
Ennek akkor lenne létjogosultsága, ha mondjuk elveszel egy átoperált tájföldi lányt, akiről kiderül, hoyg férfi. Ott ugye már van átverés, és nyilván érzékenyen is érintheti az illetőt. Deha csúnya a kölköd akkor így jártál...
3-as,
Csak a te szemed szerint egyformak Kinaban. Ugy mint mi onekik. Ja, egyszer az egyik azt mondta nekem, hogy 7 evet elt nyugaton, mielott megtudta kulonboztetni az embereket. Akkor is meg most is, oszerintuk egy feher ember orra, mindegyike, tul nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!