Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Beperelte a feleségét egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beperelte a feleségét egy kinai férfi mert csúnya lánya született. Elsö hallásra viccesnek tünik ez a régi hir, de egyre igazabb lehet napjainkban, amikor a nök egyre többen "szépitkeznek" Te mit tennél?

Figyelt kérdés

Igazat adott a bíróság egy kínai férfinak, mikor az beperelte feleségét annak kapcsán, hogy csúnya lányt szült neki. A dühös apa 93 ezer euróval lesz gazdagabb, kiderült, hogy felesége is csúnyának született, csak ezt eltitkolta, és műtétekkel varázsolta magát szebbre.

"A feleségemet szerelemből vettem el, a problémák akkor kezdődtek, mikor született egy lányom. OIyan csúnya volt, hogy féltem tőle" - jelentette ki a sértett. Az apának feltűnt, hogy a lány nem hasonlít egyik szülőjére sem, nyomozni kezdett az okok után. Először azt hitte, felesége megcsalja, később viszont kiderült, hogy felesége született csúnyának - de összesen 70 ezer euróért különféle operációknak vetette magát alá. A férfi ezután fordult bírósághoz, arra hivatkozva, hogy az asszony becsapta és valótlan feltételek mellett házasodott vele össze. A bíróság döntése értelmében az asszony 93 ezer eurós fájdalomdíjat köteles neki fizetni.

2014. ápr. 25. 09:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Pardon, szemhéjredő, elírtam.
2014. ápr. 25. 10:15
 12/17 anonim ***** válasza:

10-es,

Ne is torodj vele, a hasonlosag, szinezek, visszamegy het generaciora.

2014. ápr. 25. 10:17
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen,ez egy régi hir. Nekem az elsö röhögö roham után az jött le a dologból, milyen érzés lehet a gyereknek ha biróság helyt ad, törvényileg kimondják, igen, ö valóban csúnya. Nincs mit tenni, soha nem lehet szép, hiszen törvényileg ez a döntés. Illetve ha mégis szép lesz, per újra felvétel esetén az anya vissza követelheti a pénzt ?

Szerintem ez egy olyan eszme futtatás ami a törvénnyel és jogokkal játszik. Nem tudom igaz -e ez a hir,de nem lennék meglepve azon ha igaz lenne

2014. ápr. 25. 10:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Kerdezo,

Hidd el, ha gyerekek annyira csunyanak nonenek fel, akkor nekik is lesz plasztikai mutetuk. Apa alsonemu modell, na meg mar most sem tetszenek neki a gyerekek.

Kulonben, Kinaban, tobb ember nez ugy ki mint a bal oldali kepen a holgy.Sokan de sikan plasztikaznak, aki csak teheti, es lesz olyan mint a joob oldali kepen. Igazan, nem ertem. Aferj plasztikasok kozott dolgozik, hogy nem vette eszre? Az orra is europai/japan es az allkapcsa sem kinai.

2014. ápr. 25. 10:31
 15/17 Andizsuzsi ***** válasza:
Vissza kellett volna apukát perelni, hogy egy gyerekének sem volt képes a saját génjeit továbbörökíteni...
2014. ápr. 25. 10:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

nem kéne bedőlni mindenféle mende-mondának

[link]

2014. ápr. 25. 10:40
 17/17 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 25. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!