Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beperelte a feleségét egy kinai férfi mert csúnya lánya született. Elsö hallásra viccesnek tünik ez a régi hir, de egyre igazabb lehet napjainkban, amikor a nök egyre többen "szépitkeznek" Te mit tennél?
Igazat adott a bíróság egy kínai férfinak, mikor az beperelte feleségét annak kapcsán, hogy csúnya lányt szült neki. A dühös apa 93 ezer euróval lesz gazdagabb, kiderült, hogy felesége is csúnyának született, csak ezt eltitkolta, és műtétekkel varázsolta magát szebbre.
"A feleségemet szerelemből vettem el, a problémák akkor kezdődtek, mikor született egy lányom. OIyan csúnya volt, hogy féltem tőle" - jelentette ki a sértett. Az apának feltűnt, hogy a lány nem hasonlít egyik szülőjére sem, nyomozni kezdett az okok után. Először azt hitte, felesége megcsalja, később viszont kiderült, hogy felesége született csúnyának - de összesen 70 ezer euróért különféle operációknak vetette magát alá. A férfi ezután fordult bírósághoz, arra hivatkozva, hogy az asszony becsapta és valótlan feltételek mellett házasodott vele össze. A bíróság döntése értelmében az asszony 93 ezer eurós fájdalomdíjat köteles neki fizetni.
10-es,
Ne is torodj vele, a hasonlosag, szinezek, visszamegy het generaciora.
Igen,ez egy régi hir. Nekem az elsö röhögö roham után az jött le a dologból, milyen érzés lehet a gyereknek ha biróság helyt ad, törvényileg kimondják, igen, ö valóban csúnya. Nincs mit tenni, soha nem lehet szép, hiszen törvényileg ez a döntés. Illetve ha mégis szép lesz, per újra felvétel esetén az anya vissza követelheti a pénzt ?
Szerintem ez egy olyan eszme futtatás ami a törvénnyel és jogokkal játszik. Nem tudom igaz -e ez a hir,de nem lennék meglepve azon ha igaz lenne
Kerdezo,
Hidd el, ha gyerekek annyira csunyanak nonenek fel, akkor nekik is lesz plasztikai mutetuk. Apa alsonemu modell, na meg mar most sem tetszenek neki a gyerekek.
Kulonben, Kinaban, tobb ember nez ugy ki mint a bal oldali kepen a holgy.Sokan de sikan plasztikaznak, aki csak teheti, es lesz olyan mint a joob oldali kepen. Igazan, nem ertem. Aferj plasztikasok kozott dolgozik, hogy nem vette eszre? Az orra is europai/japan es az allkapcsa sem kinai.
nem kéne bedőlni mindenféle mende-mondának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!