Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnya veszekedésből hogy jöjjünk ki?
5 éve vagyunk együtt, 1 éve házasok. A kutya nevelésén vesztünk össze, mert én utána néztem, hogy hogy tudnánk nevelni, ő meg máshogy szeretné s lehülyézett. Mondtam, hogy akkor nézzen ő is utána, úgy könnyebb a vélemény alkotás. Szó szót követett, s a férjem a végén már üvöltött, hogy hülye k@cs@g vagyok, stb. Persze, én is hülye voltam, de arra lennék kíváncsi, hogy hogyan tudunk kibèkülni?!
Megsértődve elvonult dolgozni, hívtam, persze kinyomott. Én -ugyan- smsben, de jeleztem, hogy sajnálom s estére veszek egy üveg bort, főzök valami finomat, beszéljük meg. Annyit reagált, hogy ne törjem magam, nem érdekli.
Most mégis mitévő legyek? Szeretnék kibékülni, de így...?
Sajnos ilyen csúnya veszekedések elő tudnak fordulni. Nem lehet, hogy a kutya nevelése körüli elfajult vita csak egy kiváltó ok volt, és más problémák is vannak a háttérben?
Sajnos mi is szoktunk csúnyán veszekedni, ami után mindketten moslékul érezzük magunkat. Adj egy kis időt a férjednek! Mire hazaér, valószínűleg békülékenyebb hangulatban lesz. Az jó, hogy jelezted neki, hogy békülni akarsz, mert akkor nem fog kombinálni estig, hogy te biztos haragszol, és akkor ő meg még jobban haragszik. Este leültök, megbeszélitek, és kibékültök. Meglátod, minden rendben lesz. Bizonyára szeretitek egymást, úgyhogy szükség szerűen kibékültök.
aért ez nem egy olyan bazi nagy dolog amin köcsögözve kéne veszekedni.
férjednek van vmi baja és most robbant, de tuti nem a kutya az
Valami más baja van, ez a kutya, csak ürügy volt, hogy összeveszhessen veled. Lehet megbánta hogy elvett. 1 év házasságban még rózsaszín ködben kéne úszni, nem ordítozni egymással. Igazság szerint te ismered, te választottad, neked kell tudnod hogyan kezeli a konfliktusokat. Mindig így reagált ha nem az volt amit ő akart?
Persze viták mindenhol vannak, de azért ez durva.
Mi is öt éve vagyunk együtt, de még életünkben ilyet vagy hasonlót se vágtunk egymás fejéhez.
Ez nem normális egy ilyen pitiáner ügy miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!