Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Veletek milyen módon bszott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek milyen módon bszott ki a genetikai lotto?

Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 11:48
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
31%

Kategóriát tekintve: asszimetrikus arc.

Van még más is, de az nem befolyásolja a párkeresést. Azaz nem ennyire.

2021. nov. 29. 22:38
 32/33 anonim ***** válasza:
30%

Mondjuk én vagyok az a srác akivel kib@szott a genetikai lottó, viszont nem tudja hogy mivel is.

Máig rejtély előttem hogy mi miatt tűnök külsőre visszataszítónak a női nem számára, mert kevés őszinte véleményt hall magáról az ember, főleg az ellenkező nemtől

Nyilván a szemüveg meg a szőke haj sem nyerő ma a csajoknál, és egyik sem túl opcionális dolog rajtam.

De ez nem lehet minden

Mindenesetre ezt a kettőt tudnám megemlíteni mint kib@szást a genetikám felől, plusz a gyenge kommunikációs és szociális készségeket, amik mégjobban ellehetetlenítenek mint a nőket elijesztő külsőm (párszor kiderült mar hogy nem vagyok vonzó külsőre, szóval ezt nem érdemes kétségbe vonni)

2021. nov. 30. 16:25
 33/33 anonim ***** válasza:
74%

Véralvadási probléma - ez orvosi kontrollt igényel, szívás, de együtt lehet vele élni.

Rövidlátás - annyira nem zavar a szemüveg, de gondolkozom a műtéten.

Extrém lassú anyagcsere - szívás, de legalább kötelezőnek érzem a sportolást.

Összességében nagyon szeretem a kinézetemet és az egészségemmel is járhattam volna rosszabbul. Mindenki szív egy kicsit ezzel vagy azzal.

2021. dec. 3. 12:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!