Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek milyen módon bszott ki a genetikai lotto?
Kategóriát tekintve: asszimetrikus arc.
Van még más is, de az nem befolyásolja a párkeresést. Azaz nem ennyire.
Mondjuk én vagyok az a srác akivel kib@szott a genetikai lottó, viszont nem tudja hogy mivel is.
Máig rejtély előttem hogy mi miatt tűnök külsőre visszataszítónak a női nem számára, mert kevés őszinte véleményt hall magáról az ember, főleg az ellenkező nemtől
Nyilván a szemüveg meg a szőke haj sem nyerő ma a csajoknál, és egyik sem túl opcionális dolog rajtam.
De ez nem lehet minden
Mindenesetre ezt a kettőt tudnám megemlíteni mint kib@szást a genetikám felől, plusz a gyenge kommunikációs és szociális készségeket, amik mégjobban ellehetetlenítenek mint a nőket elijesztő külsőm (párszor kiderült mar hogy nem vagyok vonzó külsőre, szóval ezt nem érdemes kétségbe vonni)
Véralvadási probléma - ez orvosi kontrollt igényel, szívás, de együtt lehet vele élni.
Rövidlátás - annyira nem zavar a szemüveg, de gondolkozom a műtéten.
Extrém lassú anyagcsere - szívás, de legalább kötelezőnek érzem a sportolást.
Összességében nagyon szeretem a kinézetemet és az egészségemmel is járhattam volna rosszabbul. Mindenki szív egy kicsit ezzel vagy azzal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!