Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek milyen módon bszott ki a genetikai lotto?
Férfinak születtem és alacsonynak.
26f
Könnyen lyukadnak a fogaim, és nem gyógyul szépen a bőröm ha megsérül.
Minden másban nagyon kegyes hozzám, szerencsére :)
Szintén fogak.
Rengeteg fogaszati kezelés, nincs fogam ami ne lenne tömve. Egy látható helyen még hiányzik is.
Pici mell, de ezt azért akkora tragédiának nem érzem tarskereses szempontjából.
Deformálódott a gerincem, ettől beesik a mellkasom is. Nagy, ferde orrom van. Nagyok a füleim és mivel gyerekkoromban szemüveg kellett, el is állnak.
Ettől függetlenül boldog házas vagyok évek óta. Nem keseregni kell a külsődön, hanem megtenni, amit tudsz.
Kb haldoklom egy éve, minden ami elromolhat az el is romlott, heti szinten hányok, gyomorfekély-érzetem van, gyomorégés, savas reflux, az átlagnál gyorsabb vese, esély a szürkehályogra, aranyér, szívproblémák, magas-vérnyomás, hízékonyság, közepesnél rosszabb fogak, nagy orr, törékeny körmök (hiába vágom így is rendszeresen betörnek, meg szakadnak), korpa és zsíros haj ami ellen a küzdelem nehéz, korai őszülés, vékony szemek, az átlagosnál nagyobb orcák, lúdtalp.
Pozitívumok: Sűrű haj még mindig, nincsenek bőrproblémáim sem, magasság, átlagnál vastagabb farok, erős immunrendszer a "sima betegségekkel" szemben, megfelelő mennyiségű (se túl kevés, se túl sok) szőr, hogy nem arcra hízok, vádli.
Érzékeny a bőröm, könnyen pattanásosodik vagy ha strandra megyek akkor pár óra vízben levés után jön le magától nagyon (de csak a kezemen, lábamon).
A fogaim kicsit kócosak, hiába volt tiniként 1 évig folyamatos fogszabályzóm és pár évig aztán éjszakai, de nem tökéletesek. Erre a szüleimnek jobban kellett volna erre figyelnie, a mai fiatalok sokszor simán 5 évig hordanak fogszabályzót és még aztán is éjszakait.
Amúgy magas vagyok, jóképű és más apróságokban amiket most nem akarok felsorolni egyesével, azokban is jól állok többnyire.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!