Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Veletek milyen módon bszott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek milyen módon bszott ki a genetikai lotto?

Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 11:48
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
61%
velem sehogy. maximum a mental illness miatt.
2021. nov. 29. 11:49
 2/33 anonim ***** válasza:
33%

Férfinak születtem és alacsonynak.

26f

2021. nov. 29. 11:49
 3/33 anonim ***** válasza:
94%

Könnyen lyukadnak a fogaim, és nem gyógyul szépen a bőröm ha megsérül.

Minden másban nagyon kegyes hozzám, szerencsére :)

2021. nov. 29. 11:51
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
A fogaim extra rosszak, hiába kezeltetem.
2021. nov. 29. 11:54
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha ránézek egy zsemlére, akkor is tudok hízni. Az egész életem egy fogyókúra és sport, hogy ne szedjek fel baromi könnyen 10 kilót.
2021. nov. 29. 11:59
 6/33 anonim ***** válasza:
90%

Szintén fogak.

Rengeteg fogaszati kezelés, nincs fogam ami ne lenne tömve. Egy látható helyen még hiányzik is.

Pici mell, de ezt azért akkora tragédiának nem érzem tarskereses szempontjából.

2021. nov. 29. 12:08
 7/33 anonim ***** válasza:
82%

Deformálódott a gerincem, ettől beesik a mellkasom is. Nagy, ferde orrom van. Nagyok a füleim és mivel gyerekkoromban szemüveg kellett, el is állnak.

Ettől függetlenül boldog házas vagyok évek óta. Nem keseregni kell a külsődön, hanem megtenni, amit tudsz.

2021. nov. 29. 12:15
 8/33 anonim ***** válasza:
24%

Kb haldoklom egy éve, minden ami elromolhat az el is romlott, heti szinten hányok, gyomorfekély-érzetem van, gyomorégés, savas reflux, az átlagnál gyorsabb vese, esély a szürkehályogra, aranyér, szívproblémák, magas-vérnyomás, hízékonyság, közepesnél rosszabb fogak, nagy orr, törékeny körmök (hiába vágom így is rendszeresen betörnek, meg szakadnak), korpa és zsíros haj ami ellen a küzdelem nehéz, korai őszülés, vékony szemek, az átlagosnál nagyobb orcák, lúdtalp.

Pozitívumok: Sűrű haj még mindig, nincsenek bőrproblémáim sem, magasság, átlagnál vastagabb farok, erős immunrendszer a "sima betegségekkel" szemben, megfelelő mennyiségű (se túl kevés, se túl sok) szőr, hogy nem arcra hízok, vádli.

2021. nov. 29. 12:29
 9/33 anonim ***** válasza:
87%
Sötét karikák vannak a szemeim alatt. Nem alváshiány, tényleg örökletes genetikai dolog. Nőként nem örülök ennek, de mással nem vagyok elégedetlen.
2021. nov. 29. 12:30
 10/33 anonim ***** válasza:
46%

Érzékeny a bőröm, könnyen pattanásosodik vagy ha strandra megyek akkor pár óra vízben levés után jön le magától nagyon (de csak a kezemen, lábamon).

A fogaim kicsit kócosak, hiába volt tiniként 1 évig folyamatos fogszabályzóm és pár évig aztán éjszakai, de nem tökéletesek. Erre a szüleimnek jobban kellett volna erre figyelnie, a mai fiatalok sokszor simán 5 évig hordanak fogszabályzót és még aztán is éjszakait.

Amúgy magas vagyok, jóképű és más apróságokban amiket most nem akarok felsorolni egyesével, azokban is jól állok többnyire.

2021. nov. 29. 12:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!