Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Veletek milyen módon bszott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek milyen módon bszott ki a genetikai lotto?

Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 11:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
87%

Rövidlátás... :/

Magasság, súly, kinézet, hála istennek rendben van.

2021. nov. 29. 12:38
 12/33 anonim ***** válasza:
88%

Rossz szemek és izületek, megereszkedett mellek annak ellenére, hogy nem szültem.

Amiért viszont nagyon hálás vagyok, az a fogaim egészsége.

2021. nov. 29. 12:39
 13/33 anonim ***** válasza:
53%
Lehetne surubb es erosebb a hajam, meg nagyobb a cickom. Ezen kivul elegedett vagyok magammal.
2021. nov. 29. 12:40
 14/33 anonim ***** válasza:
83%
Nem nőttek ki a cicijeim. Minden mással elégedett vagyok.
2021. nov. 29. 12:55
 15/33 anonim ***** válasza:
14%
Elkövettem azt a hibát, hogy nem jóképűnek születtem, innentől kezdve nem létezem a nők számára.
2021. nov. 29. 13:00
 16/33 anonim ***** válasza:
63%

Az ilyen kérdéseknél, amik teljesen szubjektívek és mindenkinél saját válasz lesz, mi alapján mennek a pontozások? "Te szimpi vagy, te meg nem" vagy hasonló?

Eldöntendő, lexikális kérdéseknél ennek van értelme, de itt... nem.

2021. nov. 29. 13:02
 17/33 anonim ***** válasza:
27%

A vastag farok nem pozitívum.

#humblebrag

2021. nov. 29. 13:08
 18/33 anonim ***** válasza:
84%

Nő vagyok.

Anyai ágról örököltem az ún. asthenias (vagy ektomorf, kinek melyik ismerős) alkatot, természetesen teljes lapossággal. Onnan jön az IR-PCOS kombó is, annak mindenféle rondító hatásával.

Apai ágról a qrva szar bőrt (rosacea, seborrheás dermatitis, pigmentfoltok stb.), sűrű, de vékony szálú, kezelhetetlen szerkezetű hajat, aminek a töve folyton tocsog a zsírban, a hossza száraz kóró, a színe idióta szürkésbarna.

Az arcvonásaim innen is, onnan is jönnek: csíkszemek, penge száj (anyai ág) és valahogy összességében is ocsmány az egész (apai ág).

A fogaimmal "csak" annyi a gond, hogy míg normál esetben 28 + 4 (bölcsességfog) db-ból áll egy felnőtt fogsor, az enyém 25 + 0-ra sikeredett, hiányzik két kisőrlő (azoknak a helyük sincs meg) és egy nagyőrlő (annak a helye megvan, fogcsíra viszont ugyanúgy nincs, szóval ott van egy üresen tátongó kis kráter). Ez már a szó szoros értelmében vett defekt, fejlődési rendellenesség.

Nem kellek a kutyának sem, több mint 7,5 éve még csak nem is szexeltem. Természetes szelekció...

2021. nov. 29. 13:13
 19/33 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon hízékony vagyok, és széles a vállam. A hajam nagyon hajlamos a szárazságra.

Cserébe dús a hajam, nőies a testalkatom, az arcommal többé,kevésbé elégedett vagyok.

N

2021. nov. 29. 13:53
 20/33 anonim ***** válasza:
63%

Szemem (már műtve van, de nagyon szar volt)

Térdem is rossz

Lúdtalp

Valami hormonbajom is van, az majd még most derül ki, hogy mennyire, de így gyerekvállalás előtt nem örülök neki.

2021. nov. 29. 14:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!