Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy menedzselitek a Tindert,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy menedzselitek a Tindert, mi alapján randiztok onnan?

Figyelt kérdés
Most lett vége 2 hete egy 7,5 éves kapcsolatomnak, korábban sosem használtam a Tindert. Akik bejönnek kép alapján, azok mentek jobbra. 1,5 hete töltöttem le az appot, jelenleg 187 egyezésem van, ami nekem baromi furcsa, élőben nem vagyok ennyire kapós (bókokat szoktam kapni, de nem ennyi embertől). Nem az önbecsülésem szeretném növelni, hanem ismerkedni, randizni szeretnék. Legtöbb pasi rám írt match után, azóta beszélgetek velük. Azóta szinte reggeltől estig a telefonomat nyomkodom, mert mindig valakinek válaszolok, ami őszintén szólva már nagyon fárasztó, főleg, ha ugyanaz a téma merül fel. Sokan felhozták, hogy személyesen is találkoznának velem, amit én is szeretnék. Viszont ennyi ember rengeteg, ha mindenkivel találkoznék, akkor kb. négy hónapig randizhatnék minden nap mással. Viszont attól is tartok, hogy pont azt utasítom vissza, akivel élőben nagyon jól kijönnénk, a potenciális jövőbeli páromat hagyom ki. Nem tudom mi lenne a jó megoldás, ti hogy cselekednétek?

2021. nov. 20. 14:36
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%

Van ilyen hogy egyezés?

Hihetetlen, sosem láttam

2021. nov. 21. 16:16
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak olyan kérdésem lenne Kedves kérdező, hogyha ennyi pasival folytatsz kommunikációt egyszerre, és tényleg nem csak egyszavas válaszaitok vannak, akkor, hogy jegyzed meg, hogy ki mit mond?! Írsz jegyzetet, vagy ilyesmi?!

Csak mert számomra már az is kihívás néha, mikor egyszerre három férfival beszélek.. Mert egyrészt nem érzem azt, hogy annyit bele tudnék tenni a beszélgetésbe, amennyit a másik megérdemel illetve néha nem is emlékszem, hogy valamit éppen kivel beszéltem.

2021. nov. 21. 17:16
 33/34 anonim ***** válasza:
46%

És mit csinál a tinder amikor "egyezés" van?

Valami jelzést ad vagy mi?

2021. nov. 21. 17:22
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

#33 Ez nagyon jó kérdés.

Kérdező: szerintem gyerekkérdéssel rögtön lehet tizedelni a létszámot. Mert nem hiszem, hogy akár csak 40 pasi is pont akkor és pont annyi gyermeket akar, amennyit te szeretnél.

2021. nov. 21. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!