Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek még vannak hirtelen kitörései, az hogyan menedzseli?
Az utóbbi nehéz időszak hatására ideggóc lettem, és ezt már én magam is felfedeztem. Nem úgy értem, hogy mindenen idegeskedek, mert alapjáraton békés természet vagyok, hanem hogy a váratlan vagy kevésbé jó helyzeteket az utóbbi időben kiborulásokkal reagálom le. Értsd úgy, hogy napokig egy rossz szó sem esik a férjem és énköztem aztán egy banális dolog derül ki, ami amúgy nem kellene ennyire felidegesítsen (pl. a villanyszerelő a megígérthez képest csak jövőhéten tud jönni, így csúszik a költözés) és ez annyira kiborít, hogy végül a férjemmel is összeszólalkozunk. Ő nagyon konfliktus és stresszkerülő.
Aki ilyen lobbanékony alapjáraton vagy ugyanígy időszakosan az hogyan próbálja visszafogni magát?
Ugyanezzel a problémával küzdök. A bocsánatkérés vált be :D
Stresszes a munkám...
ugyanez
én robbanok, ő sose
megszokta, de ilyenkor elvonulok, sportolok, szex - kiadom a feszkót és megnyugszom
Amúgy (és ezt nem azért mondom) de a megoldás egy gyönyörű szép álomvilágban lenne, mégpedig egy olyanba, ahol elég lenne egy fizetés a családba. Megmondom őszintén, az összes feszültségem oka a munkahely és iszonyat szívesen lennék itthon, persze nem lábat lógatni, hanem a családi életet kézben tartani, az otthont megteremteni.
Mikor már a sokadik ember idiótaságát hallgatom heti 6 napban, mert mindig túlóráznom kell, és mosolyognom kell, mert a főnök elvárja a seggnyalást, minden egyes ember után egyre nagyobb bennem a feszültség.. Nem bírom. Inkább termesztenék zöldséget a kertben, kézműveskednék, festenék (úgyis művésznek tanultam), megpróbálnám eladni, de nem feltétlen a pénz miatt, hanem magam miatt, de legalább nem kell a hülyeséget hallgatnom. Iskolám van, tehát szellemi partner vagyok, és kielégítene egy ilyen élet, ez van. A karrierhajhászásnál a nyugodt élet megteremtése szerintem fontosabb.
És mi az érdekes? Sok öreget megkérdeznek mit sajnáltak így az életük végén. A válasz? Hogy nem voltak eleget a családjukkal, barátaikkal. Mi végre az élet, ha semmi élvezeted benne?
Hónapok óta nem rajzoltam semmit, mert bűntudatom van, hogy a kötelességeimtől veszi el az időt a firkálgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!