Nemo kapitány (V.A.) kérdése:
Isten hogyan menedzseli a sok szülést és halált?
Figyelt kérdés
Másodpercenként 4,2 ember születik és 1,8 hal meg.
Erre kell egy jó kis apparátus, nem?
2010. jan. 5. 10:22
1/22 anonim válasza:
???
a születést intézik a szülők
a meghalás meg megy egyedül is
(egyébként rengeteg angyala van)
2/22 anonim válasza:
Aki erre tudja a választ, az maga Isten. Kérdezd Őt, hogy hogy csinálja.
3/22 anonim válasza:
Azért Isten, mert képes rá. Azzal hogy mind ez véletlenül megtörténik, nincs bajod. De hogy létezik valaki aki erre képes nem hiszed. És én vagyok az ostoba hívő?
5/22 anonim válasza:
Számítógépet használ
...amúgy meg Azért van a Nagykönyvben minden megírva.
6/22 anonim válasza:
Az office Birth 2009-es verzióját használja.
7/22 A kérdező kommentje:
Az én hitemről nem nyilatkoztam, csak felvetem, hogy nagy munkáról van itt szó, ha feltesszük, hogy nem a vakvilágba, észnélkül történnek a dolgok, hanem valamiféle terv szerint.
Értem ezalatt, hogy a lelkeket fogadni és indítani kell, (kész pályaudvar és még sztrájkolni sem lehet).
:-)
2010. jan. 5. 13:47
8/22 anonim válasza:
A hívők erre azt mondanák. "Nem elég erős a hited!":)
9/22 anonim válasza:
jééézusom,nincs odaátt tér és idő,valamint ezeket a dolgokat magunk csináljuk,mi jövünk ie,és a mi választásunk mikor fogunk innen hazamenni..Isten erre csak az áldását adja, :D nem ő teszi bele az anyába a gyereket,XD belemegy az magátúl! :DD
10/22 anonim válasza:
amúgy a lélek odaátt egyszerre több helyen tud lenni,akkor isten,aki szintúgy testet is tud ölteni,már hogyne tudna ezer darabra szakadni,és mindezek mellett még a fejlődésben lévőket tanítani,más világokat teremteni,ő mindenre képes,ha akar..sztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!