Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy menedzselitek a Tindert,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy menedzselitek a Tindert, mi alapján randiztok onnan?

Figyelt kérdés
Most lett vége 2 hete egy 7,5 éves kapcsolatomnak, korábban sosem használtam a Tindert. Akik bejönnek kép alapján, azok mentek jobbra. 1,5 hete töltöttem le az appot, jelenleg 187 egyezésem van, ami nekem baromi furcsa, élőben nem vagyok ennyire kapós (bókokat szoktam kapni, de nem ennyi embertől). Nem az önbecsülésem szeretném növelni, hanem ismerkedni, randizni szeretnék. Legtöbb pasi rám írt match után, azóta beszélgetek velük. Azóta szinte reggeltől estig a telefonomat nyomkodom, mert mindig valakinek válaszolok, ami őszintén szólva már nagyon fárasztó, főleg, ha ugyanaz a téma merül fel. Sokan felhozták, hogy személyesen is találkoznának velem, amit én is szeretnék. Viszont ennyi ember rengeteg, ha mindenkivel találkoznék, akkor kb. négy hónapig randizhatnék minden nap mással. Viszont attól is tartok, hogy pont azt utasítom vissza, akivel élőben nagyon jól kijönnénk, a potenciális jövőbeli páromat hagyom ki. Nem tudom mi lenne a jó megoldás, ti hogy cselekednétek?

2021. nov. 20. 14:36
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
85%

Mi a bánatos ... - ért beszélsz ennyi emberrel?

Inkább ismerkedj élőben, ott ez nincs.

Amúgy te egy 7,5 éves kapcsolat után 2 héttel már ismerkedsz? (Ezt nem elítélően, de fura)

2021. nov. 20. 14:40
 2/34 anonim ***** válasza:
79%
Minden férfi, aki itt megjelenik olvasóként egy éppen szomjan haló ember a sivatagban, és te itt panaszkodsz, hogy fulladozol a tóban. Szivünk megszakad érted :D
2021. nov. 20. 14:47
 3/34 anonim ***** válasza:
59%
#2 Ezt adom :DDDD
2021. nov. 20. 14:48
 4/34 A kérdező kommentje:
Így alakult, nem tudhattam előre, hogy hány férfi fog jobbra húzni. Engem úgy neveltek, hogy aki hozzám szól (=rám ír), annak válaszoljak, tiszteljem meg annyival. Élőben elég nehéz most a kötelező maszk és koronavírus miatt. Igen, mert én szakítottam.
2021. nov. 20. 14:48
 5/34 A kérdező kommentje:
Nem panaazkodtam, ötleteket várok, hogy mit csinálnátok a helyemben. Mi a jó randistratégia. Találkozzak mindenkivel, de csak fél-fél órára (rapid randi), esetleg 4 hónapon keresztül folyamatosan randizzak, vagy teljesen random válasszak ki közülük mondjuk 30-40 pasit, és csak velük találkozzak, de 2-3 órás randin?
2021. nov. 20. 14:51
 6/34 anonim ***** válasza:
30%

2-es vagyok.

Én speciel az átlag 30-40 matchemből férfiként a top 5-el randizok, mindet elviszem privát jacuzzi élményre, és amelyikkel a legjobb volt, azzal folytatom tovább.

Ami jelentős különbség, hogy én nem beszélgetek online, azonnal randit kérek, és ha nem elég bevállalós egy ilyen randihoz, akkor megyek is tovább.

Ezek alapján az őszinte jó tanácsom az, hogy a legjobb 5-6-tól fogadd el a felkérést, és menj el mindre, majd a végén dönts. És legyél korrekt, én is meg szoktam mondani, hogy nem ez az egyetlen randim a héten, ha ez zavarja az illetőt, akkor nem egymást keressük.

2021. nov. 20. 15:07
 7/34 anonim ***** válasza:
80%

5. Ezt már régen elrontottad. Az kellett volna, hogy amikor volt 5 férfi, akikkel már beszélgetsz (kb. max annyi emberre lehet tényleg teljes körűen figyelni), akkor azt mondod nem húzol jobbra több embert, vagy akár el is rejted a profilod, hogy ne jelenítsen meg több embernek, amíg nem akarod.

Olyan idiótán jön ez le, hogy külső tényezőket hibáztatsz, miközben csak is te tehetsz róla, hogy most ennyi férfival "kell" beszélgetned.

2021. nov. 20. 15:18
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

hat ha masfel het alatt majdnem 200 emberrel matcheltel, az csak annyit jelent, hogy nem vagy valami igenyes es tul sok embert huzol jobbra. en orultem annak idejen, ha heti 5-6 embert jo szivvel jobbra tudtam huzni. elsokorben javasolom, szurj kicsit eroteljesebben es ne lajkolj be mindenkit.

aztan a beszelgetes dont, akivel jobban porog, aki szimpatikusabb es tibb kozos tematok van, ertelemszeruen arra kell fokuszalni. sosem ertettem ezt, hogy emberek ennyire nem tudnak donteni, azert azt csak erezed, ki erdekel a legjobban, kivel vagytok leginkabb egy hullamhosszon.

ha valami fontos neked, az alapjan is szelektalhatsz. pl. ha te csak komoly kapcsolatot szeretnel, akkor mar az elejen jobb erre rakerdezni es aki csak kalandot akar, azt offolod.

egyebkent se ertem, a 100. matched utan miert kellett meg tovabb nyomnod, amikor allitasod szerint radirtak csomoan. akkor miert kerestel meg ujakat!?? van egy olyan erzesem, h az egesz kerdes kamu es csak valami unatkozo incel talalta ki, hogy ‘lam lam, egyszeri no felmegy tinderre egy egy het alatt van 200 matche es mindenki ot akarja’. ami nyilvan baromsag.

2021. nov. 20. 15:57
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Először is állítsd szűkre a korhatárt ês a távolságot, ekkor nekem el is szokták fogyni a pasik. Másodszor ne likeolj mindenkit, csak aki nagyon tetszik. Akkor kevesebb match lesz. Harmadszor bekopizható sablonszövegeket keszíts, amiket kimásolsz. Negyedszer akkor használd az appot ha 1-2 napon belül szándékomban áll randizni is. Aznapi jelentkezők közül válassz egyet vagy kettőt és kész.
2021. nov. 20. 16:13
 10/34 anonim ***** válasza:
24%

Tinderről randizni is lehet?

Azt hittem hogy az csak ilyen húzogatós-válogatós app, ahol megnézhetjük magunknak a többi embert

De hogy még találkozni is onnan valakivel? Még ilyet!

2021. nov. 20. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!