Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy menedzselitek a Tindert, mi alapján randiztok onnan?
Mi a bánatos ... - ért beszélsz ennyi emberrel?
Inkább ismerkedj élőben, ott ez nincs.
Amúgy te egy 7,5 éves kapcsolat után 2 héttel már ismerkedsz? (Ezt nem elítélően, de fura)
2-es vagyok.
Én speciel az átlag 30-40 matchemből férfiként a top 5-el randizok, mindet elviszem privát jacuzzi élményre, és amelyikkel a legjobb volt, azzal folytatom tovább.
Ami jelentős különbség, hogy én nem beszélgetek online, azonnal randit kérek, és ha nem elég bevállalós egy ilyen randihoz, akkor megyek is tovább.
Ezek alapján az őszinte jó tanácsom az, hogy a legjobb 5-6-tól fogadd el a felkérést, és menj el mindre, majd a végén dönts. És legyél korrekt, én is meg szoktam mondani, hogy nem ez az egyetlen randim a héten, ha ez zavarja az illetőt, akkor nem egymást keressük.
5. Ezt már régen elrontottad. Az kellett volna, hogy amikor volt 5 férfi, akikkel már beszélgetsz (kb. max annyi emberre lehet tényleg teljes körűen figyelni), akkor azt mondod nem húzol jobbra több embert, vagy akár el is rejted a profilod, hogy ne jelenítsen meg több embernek, amíg nem akarod.
Olyan idiótán jön ez le, hogy külső tényezőket hibáztatsz, miközben csak is te tehetsz róla, hogy most ennyi férfival "kell" beszélgetned.
hat ha masfel het alatt majdnem 200 emberrel matcheltel, az csak annyit jelent, hogy nem vagy valami igenyes es tul sok embert huzol jobbra. en orultem annak idejen, ha heti 5-6 embert jo szivvel jobbra tudtam huzni. elsokorben javasolom, szurj kicsit eroteljesebben es ne lajkolj be mindenkit.
aztan a beszelgetes dont, akivel jobban porog, aki szimpatikusabb es tibb kozos tematok van, ertelemszeruen arra kell fokuszalni. sosem ertettem ezt, hogy emberek ennyire nem tudnak donteni, azert azt csak erezed, ki erdekel a legjobban, kivel vagytok leginkabb egy hullamhosszon.
ha valami fontos neked, az alapjan is szelektalhatsz. pl. ha te csak komoly kapcsolatot szeretnel, akkor mar az elejen jobb erre rakerdezni es aki csak kalandot akar, azt offolod.
egyebkent se ertem, a 100. matched utan miert kellett meg tovabb nyomnod, amikor allitasod szerint radirtak csomoan. akkor miert kerestel meg ujakat!?? van egy olyan erzesem, h az egesz kerdes kamu es csak valami unatkozo incel talalta ki, hogy ‘lam lam, egyszeri no felmegy tinderre egy egy het alatt van 200 matche es mindenki ot akarja’. ami nyilvan baromsag.
Tinderről randizni is lehet?
Azt hittem hogy az csak ilyen húzogatós-válogatós app, ahol megnézhetjük magunknak a többi embert
De hogy még találkozni is onnan valakivel? Még ilyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!