Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy menedzselitek a Tindert,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy menedzselitek a Tindert, mi alapján randiztok onnan?

Figyelt kérdés
Most lett vége 2 hete egy 7,5 éves kapcsolatomnak, korábban sosem használtam a Tindert. Akik bejönnek kép alapján, azok mentek jobbra. 1,5 hete töltöttem le az appot, jelenleg 187 egyezésem van, ami nekem baromi furcsa, élőben nem vagyok ennyire kapós (bókokat szoktam kapni, de nem ennyi embertől). Nem az önbecsülésem szeretném növelni, hanem ismerkedni, randizni szeretnék. Legtöbb pasi rám írt match után, azóta beszélgetek velük. Azóta szinte reggeltől estig a telefonomat nyomkodom, mert mindig valakinek válaszolok, ami őszintén szólva már nagyon fárasztó, főleg, ha ugyanaz a téma merül fel. Sokan felhozták, hogy személyesen is találkoznának velem, amit én is szeretnék. Viszont ennyi ember rengeteg, ha mindenkivel találkoznék, akkor kb. négy hónapig randizhatnék minden nap mással. Viszont attól is tartok, hogy pont azt utasítom vissza, akivel élőben nagyon jól kijönnénk, a potenciális jövőbeli páromat hagyom ki. Nem tudom mi lenne a jó megoldás, ti hogy cselekednétek?

2021. nov. 20. 14:36
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
63%

Furcsa látni, hogy másoknak milyen problémái vannak.

Nekem férfiként ha egy hét alatt összejön 3 match, az már egész jó.

2021. nov. 20. 21:59
 22/34 anonim ***** válasza:
0%

Tényleg érdekelne hogy mi az a match?

Használtam már ilyet de gyorsan meguntam

Nem hallottam róla hogy mi is az a match amit emlegettek

2021. nov. 20. 22:02
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként én örültem, ha egy kurvа randit össze tudtam hozni. Hamar mentem is a Tinderről, nekem élőben jobban megy.

Irigylem a problémáid.

2021. nov. 20. 23:14
 24/34 anonim ***** válasza:
74%

Még az idén lesz olyan kérdésed, hogy miért minden pasi csak dugni akar.

Ennyit sehogy nem lehet managelni. Valld be legalább magadnak, hogy ez az egódnak kellett, megkaptad, és bármikor máskor is megkaphatod, csak fel kell lépned egy társkereső appra.

A tökéletes pasidat úgy szinte biztos elszalasztod majd, ha a figyelmed 2%-át kapja majd, maradnak azok, akik szintén nem a nagy beszélgetések miatt járnak tinderre. 7 év után az is teljesen érthető lenne, hogy lenne mit bepótolnod.

2021. nov. 21. 00:47
 25/34 anonim ***** válasza:
45%
7 év után jol esett egy kis ego boost, emberileg valamennyire érthető. Mondjuk jól ki is baszol több emberrel.
2021. nov. 21. 10:38
 26/34 anonim ***** válasza:
63%
17. És mind a több tucat emberrel össze fogsz jönni, vagy minimum le fogsz feküdni? Valszeg nem, tehát ugyanúgy kibaszol a 100-1 emberrel (mínusz egy akivel tényleg összejössz majd közülük), mert még az idejüket is húzod, rád szánnak talán több tucat órát a végén és hoppon maradnak.
2021. nov. 21. 13:47
 27/34 anonim ***** válasza:
57%
#26 Jó kis casting ez, nem pedig valódi ismerkedés. Én kerülöm az ilyen nőket, ahol ekkora sorbanállást tapasztalok.
2021. nov. 21. 14:06
 28/34 anonim ***** válasza:
0%

Arra még mindig nem kaptam választ mi az a match

Csak lepontoztatok

Azt hittem itt választ kapok kérdésekre ha felteszek

Sajnos tévedtem

2021. nov. 21. 14:53
 29/34 anonim ***** válasza:
28. Mert 2021 van és a lexikális információkat egy internetes fórumon nem beszélgetéssel nyerjük ki másból, hanem google és fél perc múlva már te is tudni fogod mi az a match.
2021. nov. 21. 14:56
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Miért játszod a hülyét? Ha egymást jobbra húzzátok = match/egyezés. Lapozzunk.
2021. nov. 21. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!