Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy menedzselitek a Tindert, mi alapján randiztok onnan?
11#
Mi az a match?
Olyan is van?
Egyrészt ahogy írták, kb 5 folyamatos beszélgetés után le kellett volna állnod a húzogatással. Másrészt akivel unalmas a beszélgetés, azt hanyagold. Szia, milyen napod volt és társai.
Csak akad valaki szimpatikusabb, nem egyformák. Nagyon sok minden intő jel is leszűrhető már a beszélgetés során, pl akinek valami kattanása vagy nagy lelki baja van és csak vigaszt keres stb.
Jó ötlet még a távolságra szűrés, illetve hogy egyezzenek a célok, vagyis kapcsolat vagy laza. Nagyon sokan csak dugni akarnak, szóval a fele tuti kiesik (bár ehhez át is kell tudnod látni a kamuzásokon. Ilyen például az, aki csak ködösít, hogy majd alakul, semmi jónak az elrontója és hasonló szövegek). Aztán az sem utolsó szempont, hogy ő is akarjon találkozni, ráér-e. Azzal szervezz randit, aki kezdeményezi, aki nem, azt addig jegelheted.
Szóval rengeteg racionális szempont van. De ha érzelem központú vagy, akkor itt egy pár egyszerű kérdés magadnak: kire emlékszel közülük? Kit vársz, hogy írjon neked, válaszoljon? Ki érdekel? Kire gondolsz, amikor megnyitod az appot? Kivel érezted azt, hogy pörög a beszélgetés? Kivel nevettél jót? Ki keltett benned valami érzést? Kitől érzed, hogy tanulhatnál? Kire gondolsz úgy, hogy szívesen bemutatnád a barátaidnak, esetleg már meséltél is róla?
+ Kin érzed, hogy figyel rád? Érdeklődik, foglalkozik veled. Vagyis megfogtad őt és ő is téged?
Bár ennyi idő alatt ennyi emberrel nem lehet túl mélyre menni. Tippre a legnagyobb szűrő az alkalmizós fuckboyok kiszűrése lesz, csak ahhoz lehet, nincs elég tapasztalatod. De pl egy látványos jel, ha rögtön felhozza a szexet, magához hív stb
"jó érzés, hogy ennyien érdeklődnek irántam"
Ilyen alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, hogy most egó hízlalást csinálsz és nem érted, hogy ez miért rossz (neked is).
Ezek nem őszinte érdeklődések. Ugyanazt érzed, csak kicsiben, mint az az instaceleb, akinek 100 ezren lájkolják a posztját. Az a 200 ember, aki téged jobbra húzott mellette jobbra húzott még 20 ezer másik nőt is. Ezért kellett volna megállni 5 matchnél. Mert most csak az egód növeled, de ezekből nem lesz semmi, mert nem is lehet egyszerre 50 emberrel beszélgetve normálisan ismerkedni. És most csak olyan dolgokról beszéltem, hogy neked miért rossz ez amit csinálsz, arról még nem is írtam semmit, hogy másoknak ezzel mennyit ártasz vele.
Fuhh, én már annak örülök, ha matchem van egyáltalán.
Mondjuk ennyi emberrel én sem tudnék mit kezdeni.
21F
17:
Ezt hivják úgy, hogy hipergámia. Nincs ezzel semmi baj. Azonban továbbra is csak nyitott szájjal szaladsz a f*szerdőbe, ha az Incelek földjén panaszkodsz, hogy mennyien futnak utánad :D
Az elejen nehez abbahagyni a huzogatast, foleg egy ilyen hosszu kapcsolat utan, ugyhogy megertelek valamennyire.
De par het utan rajossz majd, hogy az egyetlen kezelheto modszer, mint ahogy mar irtak is, hogy 3-4 match utan privatra teszed magad, es azokkal beszelgetsz / talalkozol egy darabig.
Kulonben fogalmad sem lesz rola egy ido utan, melyik volt a szinesz, melyik a tesitanar stb.. Egyszeruen keptelenseg igy szinvonalas ismerkedest folytatni. Ha kalandozni akarsz, tokmindegy persze.
A masik jo tanacs pedig, amiert sporolj a match-ekkel: a jo pasikat a Tinder az elejen dobja fel, 2-3 het utan viszont durvan leesik a szinvonal! En nagyon valogatos voltam az elejen, mert egyik jobb volt mint a masik, de aztan mar bantam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!