Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy menedzselitek Tinderen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy menedzselitek Tinderen a matcheteket?

Figyelt kérdés
8 éves kapcsolatomnak lett vége áprilisban, most töltöttem le az appot, eddig sosem használtam. Kb. 1000 férfit végigpörgettem tegnap, ebből kb. 100-at jobbra húztam. Folyamatosan felajánlja a Tinder, hogy fizessek elő és nézzem meg, hogy kik likeoltak. Eddig van 87 matchem, legtöbbjük rámírt. Elekezdtem sorban visszaírogatni mindenkinek, aki nem csak egy sziát írt, de egyszerűen nem győzöm, sosem érek a végére. Szelektálni nem tudok mi alapjám, csak azokat húztam jobbra, akik a képeik alapján tetszenek, szívesen ismerkednék velük. Ti hogy csináljátok? Bármilyen hasznos tippnek örülök a Tinderrel kapcsolatban.

2021. máj. 10. 10:28
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
23%

mondjuk alapból nem húzok olyat jobbra, aki semmit sem ír magáról. Az nem azért van fent a tinderen, amiért én. (párkapcsolat)

Nőként teljesen felesleges előfizetned. Majd rájössz, hogy egyrészt a pasik 90%-a csak szórakozni jár a tinderre, kb. az 5. randi után majd rájössz. :)

Alapból kuka az, aki foglalt. Talán legyen ez az első nálad is, ha számít valamit. Nem kell belemenni önéletrajz írogatásba sem, mert a beszélgetések nagyon nagy része elhal egy-két óra/nap után. Mielőbbi személyes tali, akivel jó az összhang.

2021. máj. 10. 10:32
 2/39 anonim ***** válasza:
ja és még egy: a kép általában nem a valóságot mutatja....
2021. máj. 10. 10:34
 3/39 A kérdező kommentje:
Egyelőre én sem írtam magamról semmit ki, nem tudom mások miket szoktak, kliséket nem akarok puffogtatni. Gondolom majd match után megismerjük egymást, ha beszélgetünk. Nem akarok előfizetni, csak idegesítő, hogy annyiszor felajánlja a rendszer.
2021. máj. 10. 10:39
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett volna 100 embert jobbra húzni. Most ezen már ess túl, (egyébként sokan majd kikopnak a következő napokban, akikkel beszélgetsz épp), de ezután ne húzz jobbra ilyen sok embert. Mármint hogy egyáltalán ne húzogasd jobbra-balra az embereket ilyen nagy számban.
2021. máj. 10. 10:42
 5/39 anonim ***** válasza:
azt mondják napi 10 legyen a max, amit jelölsz. Tegnap olvastam a legnépszerűbb tinder profilról (pasi 98%ban jobbra húzzák a nők) hogy ő pl heti egyszer megy csak fel a tinderre.
2021. máj. 10. 10:44
 6/39 anonim ***** válasza:
68%

kb honapok alatt talalok 100 olyan embert, akit jobbra lehet huzni, inkabb arra vagyok kivancsi, egy nap alatt neked hogy lett ennyi.

szelektalni csak az alapjan tudsz, amit irnak, ha mar ennyit jobbra huztal. csomoszor radkoszonnek, visszakoszonsz es el is hal a beszelgetes. vagy max egy ‘mizu?’-t kiprreselnek magukbol, na ezeket lehet hagyni es azokkal foglalkozni, akikbol ennel kicsit nagyobb erdeklodes arad.

2021. máj. 10. 10:47
 7/39 A kérdező kommentje:
Budapest belvárosában élek, 15 km-t adtam meg max. távolságnak. Azt hittem elfogynak az emberek, de még mindig nem értem a végére.
2021. máj. 10. 10:59
 8/39 anonim ***** válasza:
de a tinder gps alapú baszki... ha valaki Nyíregyházán él és épp pesten van amikor nézegeted, akkor benne lesz a 15 km-ben bőven... amúgy meg mekkora baromság már a 15 km.. :D
2021. máj. 10. 11:02
 9/39 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy Gps-alapú. Nagyobb vagy kisebb távolságot kellene megadnom? Van autóm, de nem akarok senkihez napi szinten órákat ingázni.
2021. máj. 10. 11:06
 10/39 anonim ***** válasza:
96%

"kb honapok alatt talalok 100 olyan embert, akit jobbra lehet huzni"

jó neked, nekem kb heti 10, igaz pasi vagyok, nem úgy megy a Tinder, hogy hupsz Match van

2021. máj. 10. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!