Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy már évek óta fent vagyok tinderen, és
több tucat randim volt már?
~2 éve vagyok fent Tinderen és még egy randim se volt onnan. És nem vagyok csúnya. Mit mondjak én? :D
2021. máj. 8. 21:13
Nekem lett 1 randim onnan, de eléggé demotivált és töröltem magam, ennek több, mint 1 éve.
2021. máj. 8. 21:23
És azzal a komoly barátnőddel mi lett? Ennyi sikertelen próbálkozás után szerintem belegondolhatnál, hogy mi romlott el az előző kapcsolatodban (mármint magadba nézni, hogy te miben hibáztál, mert gondolom a másik hibáztatását kimaxoltad). Nem egyszer találkozom olyan emberekkel, akik azt mesélik, hogy milyen szörnyű volt az ex, arról egy szót nem mondanak, hogy ők mit rontottak el - és az ilyen ismerőseim azok, akik évek múlva sem találtak új szerelemre.
2021. máj. 8. 21:27
A lepontozásból csak az látszik, hogy rátapintottam a lényegre. Én csak feltettem egy kérdést és leírtam a tapasztalatomat a témával kapcsolatban. Lepontozás helyett meg lehet írni, hogy "igen, magamba néztem, és napról napra igyekszem fejlődni és jobb ember lenni". De egyszerűbb volt rányomni a dislike-ra, ebből is látszik, hogy hányan nem tudnak szembenézni a saját tükörképükkel, és azt gondolják, hogy ők aztán tökéletesek egy kapcsolatban, velük semmi gond, a másik a hülye. Ezen viszont nem lehet segíteni, úgyhogy sok sikert, hogy defektesen rátalálj bárkire is, aki normális, főleg, hogy eszed ágában sincs fejlődni az életben :D
2021. máj. 8. 21:47
Miert lenne gaz? A tinder erre valo,h embereket ismerj meg,akivel szemelyesen amugy nem talalkoznal.
Randizz tovabbra is. Szerintek belevalo fiu vagy!
2021. máj. 9. 00:21
6/11 A kérdező kommentje:
A barátnőmmel az lett, hogy valahogy nem passzoltunk egymáshoz. Annyira sokáig vele se voltam együtt. Persze, hogy igyekszem jobb ember lenni, eléggé keresem most ennek a módjait. De ettől még igaz, hogy sose azok jelölnek engem vissza tinderen, akik igazán megfognak valamivel. Már eleve a tinder is egy kényszerpálya ilyen szempontból, hisz óriási zsákbamacska. Egy élő ismerkedésnél több oldalát láthatod annak, akit kinéztél.
Elkezdtem pl hallgatni a Férfiak Klubját. Annak hatására írtam ki a kérdést. Rájöttem, hogy ez a sorozatrandizgatás egy rossz működés. Nem voltam mindig ilyen. Kamaszkoromban még működött volna az, hogy egyvalakibe beleszeretek, és semmi más nem érdekel, de mivel állandóan azt tapasztaltam, hogy a kinézett lányoknak nem kellek, ezért átálltam a nagy merítésre. Nyilván velem is van a baj, azóta feltártam egy csomó mindent magammal kapcsolatban, de ezek a felismerések lassan jönnek, évek alatt. Mire elérek odáig, hogy kész legyek elköteleződni, már egy roncs leszek ahhoz képest, ami voltam. Pl a szex és az intimitás hiánya elég komoly zavarokat okoz. Érzem azt is, hogy nagyon torz az önértékelésem és iszonyat sok a felgyűlt frusztráció. Sajnos az életben nincs reset gomb, csak kikapcs gomb.
0 randim volt tinderről és ahogy látom a színvonal folyamatos süllyedését, már annak örülök, ha 2 mondatot lehet valakivel normálisan beszélni.
2021. máj. 9. 13:18
Én 2017 őszén regisztráltam a Tinderre, és azóta nem hogy randim nem volt, de még egy olyan valódi párba állásom sem, ahol 2 üzenetváltásnál több lett volna. Na szerintem ez a gáz. :(
2021. máj. 9. 17:43
Férfiak Klubját szerintem hagyd, az egy papucsnevelde.
2021. máj. 9. 20:22
10/11 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: