Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted sem értékelik egymást Tinderen az emberek?
Figyelt kérdés
Egy hónapnyi használat után én azt látom a legnagyobb hibának, hogy annyira könnyen jönnek és mennek az emberek, hogy senki nem értékeli a másikat. Én ezt magamon is észrevettem. Eleinte rágörcsöltem nagyon, most már ha valami kicsit is nem okés a csajjal, akkor el is tűnök, mert van másik. Pont úgy viselkedek, ami régen kiborított másokban.2021. máj. 5. 20:41
1/4 anonim válasza:
Én is pontosan így vagyok. Az elején készültem vicces/érdekes megszólításokkal. Igyekeztem érdekessé tenni a beszélgetést.
Észrevettem, hogy ezek mind egyoldalú próbálkozások voltak. A lányok nagyrészét nem is érdekelte. Utána kezdtem félvállról venni az egészet és érdekes módon semmi nem változott. Azok a lányok akiknek tetszem mindig visszaírtak attól függetlenül, hogy mennyire érdekes dumával álltam elő a többit pedig én hanyagoltam.
Az én tapasztalatom, hogy nem szabad erőltetni az egészet...ha összeillünk akkor minden rendben megy, ha nem akkor tehetek bármit mert úgyse fog összejönni semmi.
2/4 anonim válasza:
Könnyű cserélhetőség, hamis illúzió, hogy jön másik/jobb.
3/4 anonim válasza:
instant világ, instant érzelmek. Szebb jövőt.
4/4 anonim válasza:
Az összes társakereső app ilyen. Másnap jön jobb, a többi el is van felejtve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!