Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van, aki 3 évnyi aktív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van, aki 3 évnyi aktív Tinderezes után sem talál senkit? 22/L

Figyelt kérdés

Minimum három éve vsgyok aktív felhasználó. Volt egypár találka, amiből végül semmi nem lett.

Eleinte még csak tudtam ismerkedni, de mostanában már rettenetes attitudu, BMW-vel pozolo fiúkat talalok, arról nem is beszélve, hogy sokuk úgy néz ki mint a majom. Más is van, aki maga sem talal megfelelő randit a Tinderen? Már tombolni tudnék az idiotaktol.

2021. máj. 6. 14:25
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
74%

Lennék csak icipicit fiatalabb.... ;)

De sajnos nem vagyok. Mindenesetre ne add fel! A Nagy Számok Törvénye szerint el kell érkeznie most már egy Normális szintet megütő hímnemű egyednek is. Kitartás! :)

2021. máj. 6. 14:29
 2/38 anonim ***** válasza:
96%

nayon keves a normalis, az teny. en talaltam azert parat az evek alatt, de valahogyan egyikbol sem lett komoly, hosszutavu kapcsolat. ez reszben mar csak a szerencsen mult, nem a tinder hibaja, de aterzem, amit irsz.

de mindjart jon a frusztralt incel banda es nekedesik, hogy biztos tul nagyok az igenyeid.

2021. máj. 6. 14:30
 3/38 anonim ***** válasza:
83%

Én pasi vagyok.

Lehet hogy le leszek pontozva,de nagyon sok passzív csaj van ott,aki csak hátradől és azt várja hogy meghódítsa egy pasi,de ő a kisujját sem mozdítja.

Nem egy olyan csajba futottam,aki sose ért rá a találkozóra vagy csak simán elhalt a beszélgetés,mert meguntam hogy mindig én írok a csajnak.

Volt onnan 3db szexkapcsolatom az évek során. Az a vicc hogy azt is könnyebb találni mint komoly kapcsolatot

2021. máj. 6. 14:34
 4/38 anonim ***** válasza:
62%

Aham. Szóval BMW-s és majom kinézetű srácokat találsz. Öhm... Mi lenne, ha nem őket húznád be, hanem azokat a srácokat, akik normálisabbnak tűnnek? Ja, hogy nekik nem elég érdekesek a képeik? Ez ilyen.

22 éves csajként rád ugrik a férfiak fele. Nem csak a rosszabb, hanem a jobb is. Ha ezekből neked senki sem jó, akkor ideje lenne egy nagy önismereti utazást tartanod, mert valami veled nagyon nem stimmel.

2021. máj. 6. 14:35
 5/38 anonim ***** válasza:
51%
Hany embert huztal jobbra az elmult 3 evben? 4-et?
2021. máj. 6. 14:38
 6/38 anonim ***** válasza:
86%
Mindket nem szamara megterhelo a tarskeresozes. Jobb nem lesz, alkalmazkodni kell a helyzethez es tovabb keresni. Ha allandoan rosszak a randik, akkor pedig a kivalasztasi metodikadon kene faragni. A tokeletes ferfiak nincsenek fenn a tarskeresokon, A majdnem tokeleteseket is elkapkodtak mar, ugyhogy a tobbi kozul lehet valasztani, vagy varni a friss husokra.
2021. máj. 6. 14:41
 7/38 anonim ***** válasza:
77%
Mik alapján szelektálsz?
2021. máj. 6. 14:48
 8/38 A kérdező kommentje:

Nem három embert húztam jobbra. Napi szinten 4-5 matchem volt,mint mondtam, nem most kezdtem már a Tinderezest szóval ez elég sok fiú volt.

Négyes úgy mondom, hogy vannak azok a tipusu fiúk, meg vannak más típusúak, akik meg nyeglek, karotnyeltek. Minden típussal találkoztam már, csak intelligens, jóképű, elozekeny fiúkkal nem.

Hogy ugrik rám a férfiak felé, az NAGYON nem úgy van. Aki 30on feluli azokbol biztos. De a korombelieknel marha erős a verseny.

2021. máj. 6. 14:54
 9/38 anonim ***** válasza:
62%

"Négyes úgy mondom, hogy vannak azok a tipusu fiúk, meg vannak más típusúak, akik meg nyeglek, karotnyeltek. Minden típussal találkoztam már, csak intelligens, jóképű, elozekeny fiúkkal nem."

Szóval, te magad is leírod, hogy neked senki sem jó, kivéve az, akihez meg nyújtani is kéne valamit...

"Hogy ugrik rám a férfiak felé, az NAGYON nem úgy van. Aki 30on feluli azokbol biztos. De a korombelieknel marha erős a verseny."

Milyen nagy versenyről beszélsz? Az nem nagy verseny, hogy válogatós vagy, keveset nyújtasz és nincs önkritikád.

(Egyébként vicces, hogy amikor férfi ír ki hasonló kérdést, mennyire nekiesnek és mennyire pont az ellenkező pontozások alakulnak ki.)

2021. máj. 6. 14:58
 10/38 anonim ***** válasza:
2021. máj. 6. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!