Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Meleg kérdés)Odaadó, figyelmes férfiként, merre érdemes a neten/bárhol férfiakkal ismerkednem?
30-as éveim elején járok. Mosok, főzök, takarítok, és szeretem kényeztetni a partnerem, a kedvére tenni... ismerkednék valakivel, aki mindezt értékeli is. Férfias, határozott, erős jellemű hím egyedet keresnék magam mellé, aki tud értékelni is, nem csak használni.
Tinder, meg nemtommi az marhaság... az ismerkedésre van valami jó oldal, lehetőség, amit Ti ismertek, és én nem?
Szia,
Én az alábbi oldalakat ajánlanám Neked, én ezeken voltam fent:
Planetromeo
Melegrandi
randi.gay.hu
Tinder - itt megjegyezném, hogy nekem egy kellemes csalódás volt. Sok normális faszival tudtam beszélni :)
Inkább légy nagyon óvatos, ne használjanak ki, nagyon sok a suta ember ezeken az oldalakon.. remélem jó társat találsz és boldogok lesztek ☺☺
4/7 anonim
Érdekes. Tőled értelmesebben fogalmaztam, sérelmezés/sértegetés nélkül... akkor csak tudom törni eztet a magyartot. paraszt. - csak azért is kis betűvel. :)
Én pl. egy hozzád hasonló embert nagyon nagyon sokra tudnék értékelni. No, persze ez alatt nem a "Mosok, főzök, takarítok, és szeretem kényeztetni a partnerem" dologra gondoltam : Nekem rohadtul nem lenne pálya kihasználni a másikat. Meg amúgy is, házias én is tudok lenni ;)
De még hetero barátként se találtam ilyet a környezetemben... nemhogy párkapcsolatra valakit!! =(
A netes "ismerkedés" meg.... Pfff... teljesen kiéget (az ottani idétlen, ízléstelen dolgokkal)
Planetromeo-t egyszer én is megpróbáltam, még talán az lehetne a legnormálisabb... Ott meg 2 nap után egyszercsak kérdés nélkül láthatatlanná vált a profilom, üzeneteimet nem továbbította. =[ Totális instabilitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!