Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van, aki 3 évnyi aktív Tinderezes után sem talál senkit? 22/L
Minimum három éve vsgyok aktív felhasználó. Volt egypár találka, amiből végül semmi nem lett.
Eleinte még csak tudtam ismerkedni, de mostanában már rettenetes attitudu, BMW-vel pozolo fiúkat talalok, arról nem is beszélve, hogy sokuk úgy néz ki mint a majom. Más is van, aki maga sem talal megfelelő randit a Tinderen? Már tombolni tudnék az idiotaktol.

"Nagyon annal a dumanal tartunk, hogy nekem senki nem jó, de akkor miért voltam kapcsolatban, meg miért randiztam a Tinderrol?"
Hány kapcsolatod volt? 4 éve miért nem találsz senkit se tinderről, se azon kívül?
"Hagyjatok fel az ilyen nők demonizalasaval."
Aham. Szóval a szokásos dörgés: Férfiakat lehet lehúzni, de ha egy nőt érvvel szembesítenek, az már jujj, de rossz.

egyebkent az ilyen ‘nemtek semmi se jo, mert tul magasak az igenyeitek’ okoskodokkal ugy leulnek egy 15 percre es megmutatnam nekik a felhozatalt tinderen. tenyleg elkepeszto. ha nem sertene szemelyisegi jogokat, akar le is screen shotolnam az elso 50 embert, akit feldob az app, hogy lassa a sok hitetlenkedo, hogy a 90% egyszeruen tenyleg seljejt es meg csak kis joindulttal se lehet jobbra huzni. a maradek nagyreszerol meg kesobb, beszelgetes soran derul ki, hogy valami nem ok. ha nagyon unatkozom, egyszer tenyleg megcsinalom arc es nev kitakarasaval, aztan lehet majd szornyulkodni, hogy milyen siralmas a felhozatal.
persze ha te is pocakos, igenytelen, alacsony, butacska ferfi vagy, akkor nem fogsz kiakadni, mert csak a sajat fajtadat latod viszont, aztan majd ugyis elkezdesz hoborogni, hogy dehat ‘ezek normalis ferfiak!! csak te vagy felszines’.. de ez kb olyan, mintha egy afrikai ehezo mondana nekem, hogy menzas tokfozelek igenis finom, csak en vagyok finnyas. nem relevans.

Lehet lepontozni (a németországi voltam), de itthon a Tinderen, ahogy a 22-es írta a felhozatal szörnyű. Németországban miért tudtam szinten minden 3.embert jobbra húzni, jól el lehetett velük beszélgetni, randizni lehetett menni, ismerkedni? Képzettek voltak, normális gondolkodással, és normálisan néztek ki. Csak itthon az van, hogy a magyar férfiak bebeszélik a magyar nőknek, hogy válogatósak, ami nem igaz, hanem a férfiak igénytelenebbek mint Németországban és ennyi. Egy német nő futva menekülnek innen el, ha ezt látná. Egy magyar nőnek még igénye sem lehet, mert akkor leszólják, hogy válogatós meg egyedül maradna itthon egy életre. Nem véletlen tendencia, hogy egy csomó magyar női ismerősöm nem magyarral van kapcsolatban (én is voltam így, érzékelhető a különbség)...
28 N

23-as jol mondja. kulfoldi utazasok alkalmaval kivancsisagbol mindig felnezek a tinderre es eg es fold a kulonbseg a magyar es a nyugati orszagok felhozatala kozott. pl. skandinav orszagokban, nemetorszgban, hollandiaban kb 10-bol 9 ferfi teljesen kulturalt, igenyes es meg ha nem is a leghelyesebb arcra, total elfogadhato az osszkep. az idosebb, 40+os generacio is ad magara, az oltozkodeseire es a kepeire, nem ugy mint itt. a fiatalabbak meg csak-csak probalnak odafigyelni, de 30 felett mar majdnem mindenki igenytelen.
az is igaz, hogy ezekben az orszagokban a nok is tobbnyire szepek es igenyesek, de messze nincs akkora kulonbseg a magyar nok es nyugati nok kozott, mint a magyar ferfiak es nyugati ferfiak kozott. es ezt nem csak en gondolom igy, van egy nemetorszagban elo ferfi ismerosom/baratom, na neki kivancsisagbol megmutattam a magyar tinder kinalatat.. szegeny rohogott kinjaban, hogy mar erti, miert panaszkodom allandoan, hogy alig akad normalis pasi es ez tenyleg gyalazatos. ismetlem, ez egy (magara ado, jokepu, izmos) ferfi velemenye.

Gondolom hogy ott a nyugati nők is sokkal aktívabbak,mint a magyar nők.
Hiába helyes,diplomás egy pasi,ha a nő arra is cseszik nagy ívben hogy válaszoljon vagy néha ő is ráírjon a pasira az ismerkedés további szakaszában.
Itthon hiába szép egy nő,sokan csak azt lesik hogy mennyien húzták őt jobbra,aztán aznapra is egó fényezés

Vicces egyébként. Ha valaki ír egy általánosító szöveget akármilyen nőről vagy azt írja, hogy külföldön normálisabb nők vannak, azonnal jön a női kommandó és szétszedi, lepontozza, elszidja. Most meg... Sorban írják ugyanezek a nők, hogy bezzeg külföldön milyen jó pasik vannak itt meg ott, itthon meg nem.
Most akkor mi van? Lehet általánosítani vagy nem? Vagy csak a férfiakról lehet negatívan, a nőkről meg nem? Most miért nem akadt ki egy nő sem azon az általánosításon, hogy külföldön tinderen jobbak a pasik?
Az a helyzet, hogy pont ennyire hiteltelenek vagytok és naponta mondtok ellent saját magatokban. Miközben az inceleket szidjátok, pont ugyanolyan szexisták vagytok, mint ők.
Hát, ha ti vagytok az itthoni tinderes női kategória, akkor ugye nem sértődtök meg, ha a férfiak azt mondják, hogy nyugaton sokkal értelmesebb nőket találnak tinderen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!