Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van, aki 3 évnyi aktív Tinderezes után sem talál senkit? 22/L
Minimum három éve vsgyok aktív felhasználó. Volt egypár találka, amiből végül semmi nem lett.
Eleinte még csak tudtam ismerkedni, de mostanában már rettenetes attitudu, BMW-vel pozolo fiúkat talalok, arról nem is beszélve, hogy sokuk úgy néz ki mint a majom. Más is van, aki maga sem talal megfelelő randit a Tinderen? Már tombolni tudnék az idiotaktol.
#31: Ez kicsit olyan, hogy mindenki rátalál a neki megfelelő közegre, csak épp sokan szeretik magukat jobbnak érezni. Értelemszerűen aki panaszkodik, hogy mindenki rossz, csak ő helikopter, annak először magán lenne érdemes elgondolkodnia.
Nekem elég sok ismerősöm tinderezik, mert a korosztályomra jellemző. Többségük simán randizgat és talál is párt. Teljesen normális emberek, teljesen normális embereket találnak. Meg vannak páran, akiknek nagyok az igényeik és senki sem jó nekik. Na, ők senkit sem találnak és mindenért csak panaszkodnak.
Kérdező, javíts ki, ha tévedek, de főleg a tegnapi hozzászólásaidból nekem úgy tűnik, hogy szereted, ha mindig a tied az utolsó szó. Ez kicsit nehezebbé teheti a kezdeti beszélgetést.
Próbálkozz, ne add fel. Ha egy bizonyos "kategóriából" már eleged van, akkor csak húzd őket balra és lépj tovább. Ha pedig van esély, hogy egy jó beszélgetés kialakuljon akkor te is tegyél bele energiát, hogy haladjon.
Azt nem írtad le, hogy ki az, akit igazából keresel.
36. Itt van peldaul egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!