Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól teszem ha elnézem neki hogy aktív egy társkereső oldalon, miközben elméletileg engem szeret a férfi?
Figyelt kérdés
Ő nem tud róla hogy tudom hogy fenn van a társkereső oldalon, és állandóan online van...
Elméletileg szeret engem. Nem élünk együtt. Normális dolog hogy elnézem neki? Ha engem szeret, akkor mit akar a nőktől? Szexet?
2021. márc. 8. 20:33
1/12 A kérdező kommentje:
Úgyértem én nem vagyok elég jó neki? Arra írtam hogy szexet akar még a nőktől? Vagy most én vagyok átverve? Vagy azoknak a nőknek hazudik vajon?!
2021. márc. 8. 20:35
2/12 anonim válasza:
De miért nézed el neki? Téged komolyan nem zavar, hogy más nőkkel beszélget, ismerkedik és ki tudja még miket csinál a hátad mögött? Aki valóban szereti a másikat és nem csak azt mondja, az nem csinálna ilyet. Legyen önbecsülésed.
3/12 anonim válasza:
ez egy párkapcsolat, vagy nem? együtt vagytok? ha igen, akkor semmiképp ne nézd el neki...
4/12 anonim válasza:
Persze nézd csak el. Agyhalott...
5/12 anonim válasza:
Friss kapcsolat? Vagy még keresgél melletted, vagy csak szórakozni vágyik ha már régebb óta együtt vagytok.
6/12 anonim válasza:
Nem, nem teszed jól! Ahogy mondod, csak elméletileg szeret.
8/12 anonim válasza:
Írj rá kamu profilból és kiderül, hogy meddig megy el.
9/12 anonim válasza:
Annyi normális pasi van mért egy gerinctelennel töltöd az időt.
10/12 A kérdező kommentje:
Hol vannak?
2021. márc. 9. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!