Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól teszem ha elnézem neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem ha elnézem neki hogy aktív egy társkereső oldalon, miközben elméletileg engem szeret a férfi?

Figyelt kérdés

Ő nem tud róla hogy tudom hogy fenn van a társkereső oldalon, és állandóan online van...

Elméletileg szeret engem. Nem élünk együtt. Normális dolog hogy elnézem neki? Ha engem szeret, akkor mit akar a nőktől? Szexet?

2021. márc. 8. 20:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hogyhogy hol vannak tele van ez az ország olyan emberelek akik nem társkérésőznek egy kimondott kapcsolatban. De fordítsuk meg a kérdést mit tud ez a pasi hogy megéri elnézned neki azt hogy társkeresőzik?
2021. márc. 9. 16:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Alap hogy törli magát ha szeret. Majd regisztrál megint ha szakítotok.
2021. márc. 15. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!