Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek regisztrálni társkeresőre regisztrálni (pl Tinder), ha nem is érdekel mi van ott, főleg a lányokat kérdezem?
Az utóbbi időben rengeteg olyan matchem volt, ahol ordított a csajról, hogy maga se tudja mit keress ott, csak regisztrált, gondolom én, egy hercegért fehér lovon.
Elindítom a beszélgetést és egy szavas válaszokat kapok („xd”,”ja”,”igen”,”nem”,’’aha”) vagy rosszabbik esetben nem is válaszolnak ugyanakkor match volt, szóval elvileg mindketten látunk valamit a képek alapján. Kb 10-ből 7 match ilyen, szóval szerintem ez egy jelenség.
Nem értem, miért van ez? Ennyivel kevesebbnek tartjuk az embereket online?
Túlkínálat van férfiakból.
Egy szép nőre több százan ráírhatnak egy héten és élőben is leszólítják szóval bőven van lehetőségük hogy válogassanak, a Tinderen is ugyanezt csinálják de el se olvassák ha csak egy "szia"-t írsz mert nem tűnik ki a másik 30 olvasatlan üzenet közül, amit lehet hogy nem is néz egyáltalán. Ha Tinderen fent vannak annak több oka is lehet de általánosan leginkább egófényezés vagy valami miatt nem tudnak ismerkedni, aminek megvan az oka (valami miatt problémásak: elhízott, gyereke van, elviselhetetlen személyiség, stb)
Nekünk férfiaknak ez maradt, ha nem vagy különösebben jóképű akkor be kell érni azzal a pár matcchel és tényleg nagyon ritka hogy értelmesen lehetne kommunikálni velük szóval nagyon nem egyszerű a helyzet ha máshol nem tudsz ismerkedni. Tapasztalataim szerint a Tindernél még a gyakori is jobb társkereső 😁 de nekem a Facebook vált be a legjobban.
En tarskeresés céljából vagyok fent Tinderen, ossze írtam egy biot pont azért, hogy ha valaki rám ir,akkor az alapján könnyen tudjon beszelgetest kezdeményezni, és ezért nem szeretnék egy szia-ra visszairni,ha már időt szántam arra,hogy segítségül bio-t írjak.
Többször volt,hogy meséltem valami sztorit hosszan,és annyi válasz jött vissza hogy "haha" vagy "ez jo". Ha hosszú üzenetekre ennyi írnak vissza,akkor minek strapaljam magam azzal,hogy hosszú válaszokat írjak?
Nem,nem egofenyezes,semmi más elérthetőségét nem adtam meg a fiokomnal.
23 nő
Nem magamtól kezdek mesélni, nyilván kérdez valamit és arra reagálva írok neki hosszan
Persze vissza is szoktam kérdezni, de elég lehangoló amikor egy "aha"-val reagál
Illetve ha egy idő után eljon, hogy pocsék a helyesirasa vagy úgy fogalmaz,hogy meg sem értem, amit mondani akar ...
És? Miért lenne nektek vagy nekünk rosszabb? Mindkét nemből annak rossz, aki valóban parkeresés miatt regisztrált, nem kell versenyt csinálni belőle, hogy kinek rosszabb :D
23 nő
Nem verseny, tények :)
Nálunk is ugyanez a logika és következtetés, hogy minek erőltessük meg magunkat mikor 10ből 9 lány szrik bele az egészbe és vissza se ír. Belefárad az ember egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!