Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek regisztrálni társkeresőre regisztrálni (pl Tinder), ha nem is érdekel mi van ott, főleg a lányokat kérdezem?
Az utóbbi időben rengeteg olyan matchem volt, ahol ordított a csajról, hogy maga se tudja mit keress ott, csak regisztrált, gondolom én, egy hercegért fehér lovon.
Elindítom a beszélgetést és egy szavas válaszokat kapok („xd”,”ja”,”igen”,”nem”,’’aha”) vagy rosszabbik esetben nem is válaszolnak ugyanakkor match volt, szóval elvileg mindketten látunk valamit a képek alapján. Kb 10-ből 7 match ilyen, szóval szerintem ez egy jelenség.
Nem értem, miért van ez? Ennyivel kevesebbnek tartjuk az embereket online?
Nyilván nem ilyen kérdést fejtek ki bővebben,de ha valami olyan kérdést tesz fel,ami indokolja,hogy hosszan válaszoljak, akkor úgy fogok. Ha elmegyek majd vele talizni,akkor is majd három szóban válaszoljak egy kérdésre? Így elég nehéz kommunikálni...
23 nő
Pedig eléggé érdekel, ha nem érdekelne, minek írnál hozzá kommentet? :D ne foglalkozz vele
Amúgy keressen mindenki úgy társat,ahogy akar,tud
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!