Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van, aki 3 évnyi aktív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van, aki 3 évnyi aktív Tinderezes után sem talál senkit? 22/L

Figyelt kérdés

Minimum három éve vsgyok aktív felhasználó. Volt egypár találka, amiből végül semmi nem lett.

Eleinte még csak tudtam ismerkedni, de mostanában már rettenetes attitudu, BMW-vel pozolo fiúkat talalok, arról nem is beszélve, hogy sokuk úgy néz ki mint a majom. Más is van, aki maga sem talal megfelelő randit a Tinderen? Már tombolni tudnék az idiotaktol.

2021. máj. 6. 14:25
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Azért ne gondold, hogy keveset nyujtok. Ha megfog valaki, a legkedvesebb, legodaadobb, leginteligensebb oldalamat mutatom. Nem sokaknak van olyan odaadasuk, mint nekem. Nem is tudom, hogy jön neked ez a tema.

Egyébkent nem azt mondom, hogy senki nem jó, de sokan nem. Ne legyen pavagyerek, ne legyen alternatív MOME fiuka/ bölcsész fiuka, buta, vagy igénytelen. Ha ezeket kilovom, lassan az van, hogy marad a nagy semmi.

2021. máj. 6. 15:05
 12/38 anonim ***** válasza:
49%

"Azért ne gondold, hogy keveset nyujtok. Ha megfog valaki, a legkedvesebb, legodaadobb, leginteligensebb oldalamat mutatom. Nem sokaknak van olyan odaadasuk, mint nekem. Nem is tudom, hogy jön neked ez a tema."

Aham. Tehát, te tojtad a spanyol viaszt, aztán mégis itt panaszkodsz, hogy nem találsz egy normális pasit sem. A nagyképűség megvan, az önkritika meg nincs.

Egyébként mi az, hogy odaadó vagy? Ez pont olyan, mint amikor itt szűz srácok mondogatják, hogy ők bizony mennyire kedvesek. Téged ezzel megfogna bárki is? Nem. Akkor meg?

(A legintelligensebb részed meg képtelen leírni a legintelligensebb szót hiba nélkül? Nem szeretek grammarozni, de ez most nagyon bénán sült el.)

"Egyébkent nem azt mondom, hogy senki nem jó, de sokan nem. Ne legyen pavagyerek, ne legyen alternatív MOME fiuka/ bölcsész fiuka, buta, vagy igénytelen. Ha ezeket kilovom, lassan az van, hogy marad a nagy semmi."

Maradnak az átlagos, normális srácok... Akik meg láthatóan nem elég jók neked.

Az a baj, hogy tényleg felesleges bármit is írnunk neked. Tényleg nem gondolod át, hogy esetleg nem több 100 vagy ezer másik emberrel van a baj, hanem TALÁN veled is.

2021. máj. 6. 15:12
 13/38 A kérdező kommentje:

Van onismeretem, azért mondom el, hogy milyen vagyok, maximalisan elkötelezem magam, van mibol dolgoznom. Legbol kapott dolog, hogy Te felhozod, hogy én mennyire semmit nem nyujtok, holott erről semmi tudomasod nem lehet. Hülyén jött ki az elírás, ezt nem mondom :D..

Igen, maradnak a normális srácok, akik kiindulopontot adnak, nagyon kevesen vannak, akik nem a fent sorolt kategoriakban mozognak, és komoly céllal randiznak. Kevés ikyen van, ehhez meg még vegyük hozzá a szexuális vonzalom szurojet, mert nyilván számít. Marad alig valaki. Nem csak én gondolom igy, nézz szét barátok, vagy itteni emberek kozott.

Nem várom, hogy megoldást talalj erre a problemakorre, nem is ezért írok ide. Nem is azért, hogy meggyozz valamiről, de van már annyi tapasztalatom, hogy reális képem legyen a helyzetről. Értsd meg te is. Mindenesetre reménykedem a legjobbakban.

2021. máj. 6. 15:25
 14/38 anonim ***** válasza:
55%

"Van onismeretem, azért mondom el, hogy milyen vagyok, maximalisan elkötelezem magam, van mibol dolgoznom."

Szóval van önismereted? És ez mégis miből áll? Hogy magadról leírsz egy csomó pozitív dolgot, mindenki mást meg kritizálsz? Ha tényleg annyira jó vagy, mint ahogy előadod, akkor miért nem találsz SZERINTED társat?

"Legbol kapott dolog, hogy Te felhozod, hogy én mennyire semmit nem nyujtok, holott erről semmi tudomasod nem lehet."

Miért lenne légből kapott? Te magad írtad le, hogy akiknek jó lennél, azok neked nem elég jók. Olyannak meg nem kellesz, aki elég jó lenne. Nem légből kapott az, amit TE ÍRTÁL LE.

"Igen, maradnak a normális srácok, akik kiindulopontot adnak, nagyon kevesen vannak, akik nem a fent sorolt kategoriakban mozognak, és komoly céllal randiznak. Kevés ikyen van, ehhez meg még vegyük hozzá a szexuális vonzalom szurojet, mert nyilván számít. Marad alig valaki. Nem csak én gondolom igy, nézz szét barátok, vagy itteni emberek kozott."

Hát, nem tudom. Ha én szétnézek, akkor az ismerőseim több, mint fele kapcsolatban van. Tudom, tudom... Nem veled, hanem bennük van a hiba...

"Nem várom, hogy megoldást talalj erre a problemakorre, nem is ezért írok ide. Nem is azért, hogy meggyozz valamiről, de van már annyi tapasztalatom, hogy reális képem legyen a helyzetről. Értsd meg te is. Mindenesetre reménykedem a legjobbakban."

Megérteném, HA reális képed lenne. Durva, hogy tényleg nem veszed észre, hogy mennyit elárul rólad egy ilyen szöveg. Tényleg, ülj le és mutasd meg ezt a kérdést pár srác haverodnak. Ne mondd, hogy te írtad ki, hanem szimplán kérdezd meg, hogy ők randiznának e ezzel a lánnyal. Aztán gondolkodj el a válaszaikon.

2021. máj. 6. 15:46
 15/38 anonim ***** válasza:
63%
Egyébként egy tipikus női tinderező. Nem szereti a nagyképű műmájereket, pipa, a jó tulajdonságokkal rendelezőket szereti (a felsorolásba besuvasztva a jóképűt ami egymagában súlyozottabban esik latba mint a többi együttvéve.) Próbálj neki tanácsot adni de szinte fix hogy téged már balra húzott ott (vagy majd fog)
2021. máj. 6. 16:13
 16/38 A kérdező kommentje:
Meg fogom tenni, kíváncsi vagyok.
2021. máj. 6. 16:13
 17/38 anonim ***** válasza:
79%
Én 4 éve vagyok fent, abból volt 1-1,5 év szünet, persze az a fiú sem tinderről volt. Találkoztam már vagy 30-40 emberrel tinderről, és egyikbol sem lett komoly kapcsolat. Pár tali aztán vége.
2021. máj. 6. 17:25
 18/38 anonim ***** válasza:
30%
A Tinder Magyarországon szar. 😀 Olyan a felhozatal, hogy te jó ég. Én is évek óta vagyok fenn, éltem Németországban, szinte folyamatosan volt lehetőségem randizni, megismerni embereket! És minőségi, intelligens, jól kinéző férfiak voltak. Szerintem visszaköltözöm. 😂
2021. máj. 6. 21:06
 19/38 anonim ***** válasza:
40%

Három év, napi 4-5 match, az 5000 férfi.

Akiből konkrétan 0 volt neked megfelelő.

Szerintem nincs az a bolt, ahol ennyi ruhát, kütyüt, cukorkát, bármit lehetne egyszerre kapni és te választhatnál belőle.

De ha lenne, és valaki azt mondaná, hogy nem talált semmi nekivalót, mit gondolnál róla?

2021. máj. 6. 21:20
 20/38 A kérdező kommentje:
Nem minden egyes nap, azokon a napokon, amikor fent voltam. Ha elosztod akkor jóval töredéke az 5000nek, lehet olyan egyaltalan? 😂 bár igaz, én fogalmaztam rosszul. egyébként voltak srácok, akikkel randizgattam Tinderrol. Nagyon annal a dumanal tartunk, hogy nekem senki nem jó, de akkor miért voltam kapcsolatban, meg miért randiztam a Tinderrol? Hagyjatok fel az ilyen nők demonizalasaval.
2021. máj. 6. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!