Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a pasi 5 napja nem nézi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi 5 napja nem nézi meg az üzeneteim egy randi appon de a közösségi oldalon aktív akkor nem érdeklem őt ugye?!

Figyelt kérdés
Ti mit csináltatok? Megírnád neki hogy kiszállsz az "ismerkedésből" vagy csak simán tiltanád?
2020. nov. 16. 20:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
26%
Töröld és írj rám 😀
2020. nov. 16. 20:13
 2/21 anonim ***** válasza:
92%

Vág az eszed.

Minek tiltani, ha úgyis ignorál? Az már majdnem olyan, mint a tiltás.

2020. nov. 16. 20:14
 3/21 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem felesleges bármit is írni neki
2020. nov. 16. 20:14
 4/21 anonim ***** válasza:
95%
Kuka a pasi. Ne foglalkozz az ilyen megbízhatatlanokkal.
2020. nov. 16. 20:15
 5/21 anonim ***** válasza:
88%
Miért kell egyből tiltani? Sz.rd le, aztán ha egyszer csak eszébe jutsz, akkor írd meg, hogy kösz, de neked ez így akkor már nem aktuális.
 6/21 anonim ***** válasza:
90%

igen, ha tényleg érdekelnéd, akkor szánna rád időt és válaszolna

én nem csinálnék semmit, teljesen felesleges, hiszen úgyse ír (ha ennyi idő után mégis válaszolna, akkor megmondanám, hogy nem szeretném folytatni így, de 5 nap figyelmen kívül hagyás után értelmetlennek látom, anélkül is vége)

7/21 A kérdező kommentje:

"Miért kell egyből tiltani? Sz.rd le, aztán ha egyszer csak eszébe jutsz, akkor írd meg, hogy kösz, de neked ez így akkor már nem aktuális.

ma 20:15"

Azért szeretném vele tisztázni így vagy úgy mivel rengeteget beszélgettünk, telefonáltunk, sokszor éjszaka is, és teljesen úgy jött le az egész, hogy komolyan gondolja. Szeretném ha tudná hogy ennek az "ismerkedésnek" vége, ilyesmi.

De lehet hogy inkább mégsem írok semmit csak tiltom, nem tartozik magyarázattal miért fontosabb játszani és videózni a Facebookon.

2020. nov. 16. 20:20
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de az miért tiltás? Pont ezt mondom, hogy miért kéne letiltani egy szó nélkül? Hagyni kell, hát tojik a fejedre, hova akarod letiltani? Ha el akarsz tőle "búcsúzni", akkor meg tedd meg. De utána is minek letiltani, hogy ne tudjon válaszolni? Eskü nem értem. :D na mindegy, csak ez a tiltogatás nekem ilyen dedós dolog. Én olyanokat tiltok le, akik kéretlenül zaklatnak pl. De azt csinálsz, amit akarsz.
2020. nov. 16. 20:29
 9/21 anonim ***** válasza:
76%
Miért kell tiltani ha nem is ír? Ez ilyen női hiszti? Úgy látszik öregszem 😬
2020. nov. 16. 20:29
 10/21 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam a tiltásra hogy ha legközelebb belép, abból látja hogy vége és nem kell írnom/ mondanom semmit. Egyszerű
2020. nov. 16. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!