Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a pasi 5 napja nem nézi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi 5 napja nem nézi meg az üzeneteim egy randi appon de a közösségi oldalon aktív akkor nem érdeklem őt ugye?!

Figyelt kérdés
Ti mit csináltatok? Megírnád neki hogy kiszállsz az "ismerkedésből" vagy csak simán tiltanád?
2020. nov. 16. 20:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem már részéről vége
2020. nov. 16. 20:40
 12/21 anonim ***** válasza:
29%

"Tiltani" "megbízhatatlan"...

Semmiben nem különböztök a nice guy-októl, akik hasonlóan idiótán fogadják a visszautasítást vagy ghostingolást :D

2020. nov. 16. 20:47
 13/21 A kérdező kommentje:

Nem hiszem akk írta volna már.

Sztem ilyen egyszer jó leszek még valamire típusú talonban vagyok tartva 😑

2020. nov. 16. 20:52
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez a tiltás olyan gyerekes dolog. Én akkor tiltok valakit, ha zaklat az illető, de nálad pont az ellenkezője van. Sértődöttségből tiltani valakit, mert nem érdekled az illetőt... nekem lenne megalázó. Inkább nem foglalkoznék vele én sem, két nap múlva már úgyis a lista legalján lenne, és el is felejteném az illetőt. Ha tiltod, azzal beismered hogy bántja az egodat hogy leszar. Én már csak azért sem adnám meg neki azt az örömöt.
2020. nov. 16. 22:25
 15/21 anonim ***** válasza:
62%

Tök felesleges tiltani ha úgyse ír.

Nekem is volt olyan csaj akinek nem írtam egy idő után.

Különösebben nem érdekelt volna ha letilt. Főleg, hogy nem is látja csak ha megnyitja az előzményeket. Vagy még azt se ha már törölte.

2020. nov. 17. 00:40
 16/21 anonim ***** válasza:
73%
Ha azt mondod, vege, azzal nevetsegesse teszed magad, mivel vege, de o dontott igy. Csak akkor volna ertelme, ha ez a valaszod volna, mikor egy honap mulva keres.
2020. nov. 17. 02:12
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem komolyan gondolta veled. Addig a pontig míg nem talált mást. Vagy nem írt egy szerinte “jobb”. Ezen sajnos túl kell esni. Elhiszem, hogy sok energiát fektettél bele, de jobb így mintha hónapok múlva játsza ezt el veled. Ne tiltsd le, hagy lássa, hogy elvagy nélküle is. Előbb utóbb úgy is felbukkan. Aztán lehet megint beszélgetne veled, majd ismét ghostingolna. Kinek kell egy labilis ember? Szerintem engedd el.
2020. nov. 20. 07:02
 18/21 anonim ***** válasza:
Jól gondolod.
2020. nov. 20. 09:56
 19/21 anonim ***** válasza:
igen, mindig ez van a háttérben, jött egy "jobb", de azért téged is megtart, hátha a másik nem jön össze. Ne írjál semmit, ismerkedj mással, tedd túl magad rajta, őt meg simán töröld, mert úgyis csak hazudni fog, hogy bocs elv oiltam havazva és majd háromnaponta rálök egy üzit, hogy több vasat tarthasson a tűzbe. Ha megvan neki a számod, akkor majd keresni fog. Akkor megmondhatod neki, hogy azt hitted ghostingol és innentől te törölted, mert neked ez a normális kapcsolattartásba nem fér bele. közöld az igényeidet, ha betartja, akkor marad, ha nem, akkor szevasz...
2020. nov. 20. 11:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Akinek nincs rád ideje, annak nem vagy fontos. Tiltás szerintem felesleges, ignoráld, lépj tovább.
2020. nov. 20. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!