Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyuljak egy olyan nőhöz aki rendre elérhető neten, de az üzeneteimre csak pár órára rá válaszol?
Önbizalomért neked sem kell a szomszédba menned.
Vagy csak nagyon fiatal vagy és megtapasztaltad azt, hogy miért volt régebben sokkal könnyebb ismerkedni. Mert ÉLŐBEN történt, nem az interneten, ahol minden nőre jut egy csomó férfi és így a bőség zavarában azt sem tudják, hogy éppen aznap estére kinek adjanak esélyt.
2es
Szerintem meg relatív hogy kinek ki izgalmas/unalmas. Számomra eddig ő sem izgalmas azok alapján amiket ír és ahogy fogalmaz. A tapasztalataim pedig az esetek többségében azt mutatják hogy inkább vagyok rokonszenves mint nem.
Nekem is lett egy fium es bejon,de van kutyam,hobbym(filmnezes,olvasas,sportolas),torodok a kulsommel(hajfestes,manikur,pedikur,szortelenites) es sok munkam. Szoval nem tudok tul sokat random csetelni. De nagyon szivesen talalkozok vele.
Ilyen a felnott nok vilaga ,ne vedd zokon.
#4 Ha ō sem izgalmas neked, akkor mégis mit akarsz tōle?-,-
Unalmadban írogatsz neki s elvárod, hogy rögtön válaszoljon. Minek is? Már bocs, de ez elég gáz.
Most azért kellene rögtön válaszoljon, hogy megnyugodjon az egód?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!