Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, milyen pasikat húztok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen pasikat húztok jobbra Tinderen?

Figyelt kérdés

Ok, szóval valamit nagyon rosszul csinálhatok mert 100-ból 2-3 matchem van, és azok is kövérek meg anyukák.

Írjatok már le néhány példát amit láttatok a srácok profilján és jobbra húztatok. Ne, ne gyere azzal hogy "hát ezt így nem lehet megmondani." PRÓBÁLD MEG! Tehát tegyük fel hogy egy srác genetikailag átlagosan néz ki. Nem a szuperattraktív Chad, de semmi defekt nincs rajta. Szóval egy ilyen srác mit tud csinálni a Tinder-profiljával hogy növekedjen a matchek száma?

2021. máj. 6. 15:45
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
87%

Aki tetszik, és nyilván mindenkinek más az ízlése.

De ez a Chad duma nagyon idegesítő.

2021. máj. 6. 16:05
 2/50 anonim ***** válasza:
40%
alfakat, chadet
2021. máj. 6. 16:06
 3/50 A kérdező kommentje:
Mekkora büdös nagy kamu ez a "mindenkinek más az ízlése". Egyszer csináltam egy kamuprofilt egy külföldi modell sráccal, és LÁM, összematcheltem az összes fitnessmodell, top kategóriás nővel. Tizessével jöttek, még ők is írtak rám. Vagyis nem, nem más minden nő ízlése. Minden nő a genetikailag hibátlan, top kategóriás Chad-típusú pasikkal hajlandó szóbaállni, mindenki mást levegőnek néz.
2021. máj. 6. 16:08
 4/50 anonim ***** válasza:
87%

mindenkinek mas az izlese

vki barna haju kek szemu chadet akar

vki szoke haju kek szemu chadet akar

vki barna haju zold szemu chadet akar

2021. máj. 6. 16:12
 5/50 anonim ***** válasza:
81%
🥱🥱🥱🥱
2021. máj. 6. 16:14
 6/50 anonim ***** válasza:
100%

Első lépésnek megnézem a képét. Ha egyáltalán nem jön be, akkor megy balra. Ha feltűnően rossz a képe, akkor is. Nem kell itt semmi különlegesre gondolni, csak legyen elfogadható minőségű valami normális háttérrel. Ne a wc, a kuka, a vízóra vagy a bomló vakolat látszódjon. Lehet ez részlet kérdés, de nekem az kizáró ok, ha valakiben ennyi igényesség nincs. Nem profi fotót várok, csak legalább egy átlagos szintet üssön meg.

Ha ez megvan, akkor megnézem a többi képét és a profilját, elolvasom mit írt magáról. Ez alapján pedig eldöntöm, hogy első benyomás alapján szimpatikus-e vagy nem. Ha nem az vagy azt érzem, hogy nem egymást keressük, akkor megy balra, ha igen, vagy legalább egy semleges szintet megüt, akkor pedig jobbra.

Nagyjából ennyi.

2021. máj. 6. 16:15
 7/50 anonim ***** válasza:
100%

NE pozoljon idegen csecsemovel, volan mogott, auto elott.

Szeretem, ha magas, sportos, helyes a srac...nyilvan.

2021. máj. 6. 16:16
 8/50 anonim ***** válasza:
98%

Sokat számít egy jó kép. Ne tegyél fel selfiet. Inkább kérd meg az egyik barátodat, jogy fotótton le a szabadban.

A fekete-fehér kép is az előnyödre válhat, de ne legyen mindegyik olyan. Kérj meg egy külső szemlélőt, hogy nézze meg a képeidet (valakit, aki tenyleg nem fel elmondani, ha nem jók.)

2021. máj. 6. 16:39
 9/50 anonim ***** válasza:
98%

Normális képek, nem agyonpixeles katasztrófák. (Az okosteló szintje.)

Legalább egy kép az arcáról (nem napszemüvegben, nem oldalról, nem füstbe burkolózva).

Legalább egy kép az egész alakjáról.

Lehetőleg legyen fent 4-5 kép.

Magáról legalább 3 infót rakjon fel szóban megfogalmazva.

Jelezze mit keres.

2021. máj. 6. 16:41
 10/50 A kérdező kommentje:

"Szeretem, ha magas, sportos, helyes a srac...nyilvan."

-------------------

Értem. Tehát akkor a magyar férfiak 99%-a nem magas, sportos, helyes, mert te is csak 100-ból max. 1-et húzol jobbra.

2021. máj. 6. 16:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!