Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen csak a top pasikat húzzák jobbra a nők?
Figyelt kérdés
egyszerűen hiába húzgálom őket tucatjával jobbra, nem kapok találatot. Nevetséges...
nem vagyok szépfiú, de azért átlagos simán.
ha ez így megy tovább, inkább pasizni fogok.
F/29
2020. okt. 3. 12:05
1/11 anonim válasza:
Menj inkább pasizni. A viselkedésed kibírhatatlan.
2/11 anonim válasza:
Tinderen a nők a rengeteg férfi közül kizárólag a legjobban kinézőket húzzák jobbra, csak a legjóképűbbekkel hajlandóak kommunikálni. Még akkor is, ha a nő 4/10-es külsejű.
3/11 anonim válasza:
Szia tibike.
Józsi bácsi vagyok.
A bohócot már nem polírozták le régóta.
Általában fősulis fiúkák szoktak járni tinderen is ezeket húzgálom jobbra aztán ha match van ők húzgálják meg a micsodámat.
Szóval ha akarsz matchelni tudod a dolgod.
195 cm
140 kg
65 f
szerszám bitang kemény
4/11 anonim válasza:
Akkor így mégse tudod elmondani az első randin hogy alkesz vagy?
5/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy látszik rajta. Ezért nem is húzzák jobbra.
6/11 anonim válasza:
Én kb mindekit balra húzok, annyira gyér a felhozatal.
7/11 anonim válasza:
Nem vagyok top, átlagos vagy átlag alatti "kedves"arcom van, hetente becsúszik 1-2 match. Lehetséges hogy csak a kiemelkedő külsejű nőket húzod jobbra, akiknek nem vagy az esete?
8/11 anonim válasza:
Lehetséges, hogy Balázska alkesz és ez nem jön be nekik, 7-es. Xd
10/11 anonim válasza:
Nekem műtermi, profi fotóim vannak, egy részükön öltönyben vagyok. Ez is sokat számít. (A valóságban is gyakran szeretek kiöltözni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!