Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, milyen pasikat húztok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen pasikat húztok jobbra Tinderen?

Figyelt kérdés

Ok, szóval valamit nagyon rosszul csinálhatok mert 100-ból 2-3 matchem van, és azok is kövérek meg anyukák.

Írjatok már le néhány példát amit láttatok a srácok profilján és jobbra húztatok. Ne, ne gyere azzal hogy "hát ezt így nem lehet megmondani." PRÓBÁLD MEG! Tehát tegyük fel hogy egy srác genetikailag átlagosan néz ki. Nem a szuperattraktív Chad, de semmi defekt nincs rajta. Szóval egy ilyen srác mit tud csinálni a Tinder-profiljával hogy növekedjen a matchek száma?

2021. máj. 6. 15:45
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
95%
Nekem "modell" fotóim vannak fent (műteremben csináltattam jó képeket) és a nők általában dicsérni szokták, hogy végre nem szar béna szelfik, mint amiket a férfiak 90%-ánál látnak. Ettől függetlenül is arcra egész jól nézek ki, de a képek minősége sem hátrány.
2021. máj. 6. 17:50
 22/50 anonim ***** válasza:
86%

De amugy azt tudod, hogy nalad nem a kinezettel meg a Tinder profillal van baj, hanem hogy nogyulolo vagy es ezt minden jelolted kapasbol levagja??

Esetleg segithetne harom honap valami meditacios, jotekonysagi retreat Indiaban, hogy ujraertekelhesd magadban a dolgokat. A Tinder profilon is jol fog kinezni, ha beleirod!;)

2021. máj. 6. 17:51
 23/50 anonim ***** válasza:
100%
a 19/20-as válasz tényleg mind igaz! Eszméletlen, miket töltenek fel egyesek:DD
2021. máj. 6. 17:52
 24/50 anonim ***** válasza:
22. Ezt a választ kinek írtad?
2021. máj. 6. 17:55
 25/50 anonim ***** válasza:
A kerdezonek
2021. máj. 6. 17:55
 26/50 anonim ***** válasza:
96%

Személyes szimpatikus elemeim listája:

- a képe 12 pixelnél többől áll, nem csillan telibe a retkes tükör, amiben fotózza magát

- TÉNYLEG vicces vagy eredeti caption. A "nem küldök képet a kocsimról és a farkamról, nemsokára úgyis beleülsz mindkettőbe" nem vicces vagy eredeti.

- a listázott érdeklődési körei passzolnak az enyémekkel, vagy legalább érdekesek.

- életvidám benyomást kelt a képein.

- LÁTSZIK AZ ARCA a képein. Napszemüveg, szkafander, stratégiai árnyék, halloween festés nélkül.

- én szeretem, ha van insta linkje. Ott valószínűleg sokkal több kép es kontextus alapján tudok első véleményt kialakítani

2021. máj. 6. 17:59
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Régóta mondom mindenkinek: NAGYON megéri befektetni egy jó portréfotózásra. Nem kínos műtermi könyöklésre gondolok, rengeteg szuper fotós vállal rövid szabadtéri fotózást természetes képekkel. Minden másra is jó, a facebook profiltól kezdve az önéletrajzon/linkedin oldalon át a nagyi karácsonyi képeslapjáig. Pár előnyös, jó minőségű kép profi természetes fénnyel annyival igényesebb benyomást kelt az átlagnál.
2021. máj. 6. 18:05
 28/50 anonim ***** válasza:
94%
Á, most látom a kérdező fröcsögését. Azt hiszem, a segítő szándékom itt terméketlen talajra esik 😅
2021. máj. 6. 18:11
 29/50 anonim ***** válasza:
96%

De bizony, átlagos külsejű férfiakat is jobbra húzok, másképp nekem sem lenne túl sok párom, mivel én sem vagyok egy Miss Tökély. Ha valóban 2-3 matched van 100-ból, akkor vagy átlag alatti vagy. Vagy csak a nagyon jó csajokat huzod jobbra

2021. máj. 6. 18:20
 30/50 anonim ***** válasza:
86%
Ennyi nogyulolo incelt... Hihetetlen
2021. máj. 6. 18:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!