Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen pasikat húztok jobbra Tinderen?
Ok, szóval valamit nagyon rosszul csinálhatok mert 100-ból 2-3 matchem van, és azok is kövérek meg anyukák.
Írjatok már le néhány példát amit láttatok a srácok profilján és jobbra húztatok. Ne, ne gyere azzal hogy "hát ezt így nem lehet megmondani." PRÓBÁLD MEG! Tehát tegyük fel hogy egy srác genetikailag átlagosan néz ki. Nem a szuperattraktív Chad, de semmi defekt nincs rajta. Szóval egy ilyen srác mit tud csinálni a Tinder-profiljával hogy növekedjen a matchek száma?
"12-es. Az a dolguk, hogy valogassanak. Mindenkinek nem szulhetnek gyereket. Melyik reszet nem erted ennek?"
Na persze. Az a pasi, akivel százával fekszenek le, nem fog ennyi nőt eltartani, családostúl. Nem, erre és csak erre jó az átlagjózsi is.
"Mert a férfiakra ez nyilván nem igaz."
Nem ezzel a baj, hanem a mesével, amit toltok. Csak a nagyon jó pasikkal akartok szexelni? Semmi gond, de akkor velük oldjátok meg az életeteket. Nézzük meg, mire jutok annál a pasinál, akivel tucatjával fekszenek le a nők. Nyilván semmire. Nem véletlen veszitek elő a pályafutásotok végén az ún. stabil pasikat, akikre korábban rá sem néztetek. De mindez addig működik, amíg van elég balek, aki ezt nem látja át.
34. Azok a fránya arányok! A férfiak külső alapján elmennének szexelni 100-ból 30-40-60 nővel. A jó pasik is. Ilyen arányban képesek lennének a nőkre erekciót produkálni. A nők külső alapján elmennének szexelni 100-ból 3-4-6 férfival.
Lehet visszamondani ezt az ovis "ti is..." szintet, de a nők sokkal válogatósabbak a férfiaknál külső (és más dolgok) tekintetében is. Nagyságrendi eltérésekről beszélünk.
Kérdező, akkor még te jó vagy, mert nekem nincs is matchem, Tinderen már egy hónapja legalább biztosan.
Csak a pszichológusom tanácsára regisztráltam társkeresőre, és ő is meghökkent az eredményen. Mondjuk nem lepődtem meg, hogy meglepődött, a család egy régi ismerőse, és az "embert" látja bennem, nem a szexuálisan vonzó/nem vonzó férfit.
Ha ki kéne számolnom, hogy 100 általam(!) jobbra húzott lányból mennyi lájkol vissza, hát, a szám szinte már mínuszba menne át. Ha engem jobbra is húz valaki, azok is inkább cigányok.
Az meg nekem nem kell. Lehet itt engem megkövezni, meg hogy "mé nem a saját kategóriádban keresel", hát bocs, de a sarki 100 kilós cigány pultoslány még nekem is nagy alálövés lenne.
Kis időn belül diplomás mérnök leszek, feltehetőleg élhető fizetéssel, megoldott lakhatással.
Azt már régóta tudom, hogy bőven átlag alatti a kinézetem - a rokonok állandóan nyaggatnak, hogy "ááánemígyvan", aztán mindegyik nőrokonom mégiscsak nálam sokkal jóképűbb, jobb kiállású férfiakat (nagyapáim stb.) választott maga mellé.
Ennek ellenére 21 évesen még nem veszett el bennem a remény, profi fotóson már gondolom egy ideje. De szerintem ő sem hozna ki belőlem sokkal többet...
Fura fejformám van, hülye ábrázatom (diagnosztizálatlan magasan funkcionáló autista vagyok, ezt tegyük hozzá), alkatilag vagyok sajnos "dagadt", endomorf testalkatú vagyok. [link]
Hiába fogytam tavaly január óta 24-25 kilót (80-82 kg vagyok most, még mindig erősen túlsúlyos 175 centihez), és lassan egyre inkább azt érzem, hogy egyszerűen nem bírok tovább fogyni, olyan, mintha semmit nem fogytam volna.
A szociális dolgokról pedig ne is beszéljünk... sok lánynál már önmagában a kevésbé sikeres szociális életem kizáró ok lenne...
Áh. Minek írtam ezt ide? Nem tudom.
Csak amikor olvasom a női válaszokat az ilyen és ehhez hasonló társkeresés témájú kérdésekre, óriásit kell csalódnom. És egyébként -kedves incelező hölgyek- tényleg nagyon nehéz visszafogni a mérhetetlen csalódottságot, elkeseredettséget, esetleg haragot! Utóbbit nem a nők felé érzem, hanem magamra vagyok dühös főleg, hogy miért vagyok ilyen béna, csúnya, ronda, meg persze a világra is en bloc tudok dühös lenni, hogy miért csak a jó srácok tudnak érvényesülni (persze a válasz nyilvánvaló).
Egy ideje morfondírozom azon, hogy ha esetleg később találok is esetleg párt, nem csak azért ismerkedik-e majd velem, mert épp nálam nincs jobb, velem is "beéri" ...
A nők ezt nem feltétlenül értik, hogy mennyire tud fájni az embernek, hogy nem kell senkinek, de biztos vannak az oldal felhasználói között más csúnya/nem kelendő hölgyek, urak, ők biztos átérzik a fájdalmat.
A gyűlölködést nem pártolom, irányomba sem (=nem kérem az incel jelzőt, kösz).
F
Tinderen gyakorlatilag két dolgot nézek: a leírást és a képeket (engem legalábbis a többi annyira nem érdekel).
Én még mindig rá szoktam csodálkozni, hogy mennyire nem tudnak a fiúk-férfiak (még a fiatalabb korosztályban sem!) normális fotókat készíteni... egyszerűen olyan képek vannak, hogy nem értem. Nekem nem túl szimpatikus az sem, ha valaki profi fotókat tesz ki (tehát amit profi fotós készít, beállított, szerkesztett stb.), mert nekem az már túlzás picit túl erőltetett és természetellenes, és igazából nem érzem szükségesnek. Viszont rosszul vagyok az olyan képektől, amin semmi nem látszik (sötétben, retkes tükörben, napszemüvegben, kapucniban, füstöt fújva stb.) vagy ami egyszerűen igénytelen (wc, bomló vakolat, rendetlen udvar/szoba stb.). Nem szeretem amikor valaki mutogatja az autóját, márkás ruháit/cipőit, óráját és hasonlók vagy valamilyen módon nagyon ki akarja hangsúlyozni, hogy ő ezt és ezt is megengedheti ám magának (pl. nekem az ilyen "fancy" helyeken készült képeknél is van egy határ, mert oké, tegyen fel mondjuk nyaralós képet, ha szeretne vagy tudom sokan meg akarják mutatni, hogy ők fel tudnak öltözni elegánsan is és akkor kitesznek egy öltönyös képet, de valakinek kb. olyan profilja van mintha valami 50-es jól menő üzletember vagy drogbáró lenne...). Én az ilyen parkolóban bmw előtt pózoló, sörözős-cigizős, fuxos gyerekektől is rosszul vagyok, de ez biztos valahol ízlés kérdése. Szóval számomra az a legszimpatikusabb, ha valakinek van legalább egy természetes, hétköznapi fotója magáról - lehet ez szelfi (szerintem ez sem gáz, nekem is van, mert pl. én nem vagyok fotózkodós típus és kevés képem van, amit mások készítettek rólam csak úgy spontán és ez a legegyszerűbb) vagy egy más által készített fotó, mindegy, csak valamennyire tényleg az adott embert tükrözze, amilyen ő a hétköznapok során.
A leírás pedig ennél szerintem nehezebb. Valaki szeret valami vicces dolgot kiírni, valaki kiírja kit és mit keres, valaki összefoglalja mi érdekli és mivel foglalkozik stb., változó és szerintem ez mind elfogadható. Amit nem szeretek az az, ha valaki nem ír ki semmit vagy pedig valami nagyon gáz, bunkó, prosztó stb. szövege van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!