Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy menedzselitek Tinderen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy menedzselitek Tinderen a matcheteket?

Figyelt kérdés
8 éves kapcsolatomnak lett vége áprilisban, most töltöttem le az appot, eddig sosem használtam. Kb. 1000 férfit végigpörgettem tegnap, ebből kb. 100-at jobbra húztam. Folyamatosan felajánlja a Tinder, hogy fizessek elő és nézzem meg, hogy kik likeoltak. Eddig van 87 matchem, legtöbbjük rámírt. Elekezdtem sorban visszaírogatni mindenkinek, aki nem csak egy sziát írt, de egyszerűen nem győzöm, sosem érek a végére. Szelektálni nem tudok mi alapjám, csak azokat húztam jobbra, akik a képeik alapján tetszenek, szívesen ismerkednék velük. Ti hogy csináljátok? Bármilyen hasznos tippnek örülök a Tinderrel kapcsolatban.

2021. máj. 10. 10:28
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
6. A kérdező szépen leírta, hogy 1000-ből húzott jobbra 100-at. Csak az a kérdés, hogy összehasonlíthasd magad vele, hogy neked mennyi idő 1000-et jobbra húzni és hogy tippre kb az emberek hány százalékát húzod jobbra. A kérdező 10%-ot. Te még ennél is kisebb arányban húznád jobbra az embereket? Az nem semmi akkor.
2021. máj. 10. 11:10
 12/39 anonim ***** válasza:

10 es a heti 10 matchel te egy félisten lehet.... szerintem nekem havonta nincs annyi :D Így könnyű a matcheket managelni.... De mint a példa is jól mutatja , a nők úgy válogatnak ahogy akarnak, és nyilvánvalóan ezért is tűnnek el szó nélkül mert van 86 másik (ismét a fenti példa alapján)

Női oldalon előfizethetsz és látod kik húztak jobbra így elő tudod válogatni a versenyzőket, férfi oldalon meg azért kell kb előfizetni, hogy ne dugjon el a rendszer a legmélyebb bugyraiba.... én is gondolkozok ezen, mert egyébként matchem sincs kb.

2021. máj. 10. 11:14
 13/39 anonim ***** válasza:
nekem a 100 km a határ, az megoldható 1,5 óra alatt, igaz én nem akarok összeköltözős kapcsolatot és nem is minden nap vagyok szabad. (gyerekek)
2021. máj. 10. 11:16
 14/39 anonim ***** válasza:

12

Fenét, nő nem fizet elő, így is tud miből választani. Nekem most 3 hét alatt 0 match, pedig nem vagyok csúnya

15/39 anonim ***** válasza:
12. Nekem is heti 10-15 matchem van nagyjából és férfi vagyok. Ráadásul nem is Pesten élek, ahol végtelen az ellenkező neműek száma, hanem vidéki nagyvárosban.
 16/39 anonim ***** válasza:

15

Amúgy a vidéki lányok sokkal normálisabbak a pestieknél. Pesti vagyok és tök érdekes, ha bármelyik felületen elkezdek beszélgetni valakivel és tök normális, kiderül, hogy vidéken nőtt fel.

2021. máj. 10. 11:18
 17/39 anonim ***** válasza:
80%
Igen, nagyon nehéz nőként.
2021. máj. 10. 11:30
 18/39 anonim ***** válasza:
17. XD
2021. máj. 10. 11:33
 19/39 anonim ***** válasza:
73%
Mi nehéz? Elvárni meg válogatni a pasik közül?:D
2021. máj. 10. 11:35
 20/39 A kérdező kommentje:
Vidéken nőttem fel, 240km-re Budapesttől, szívem mélyén mindig is megmaradok vidéki lánynak, hiába élek már lassan 9 éve Budapesten.
2021. máj. 10. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!