Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy menedzselitek Tinderen a matcheteket?
Figyelt kérdés
8 éves kapcsolatomnak lett vége áprilisban, most töltöttem le az appot, eddig sosem használtam. Kb. 1000 férfit végigpörgettem tegnap, ebből kb. 100-at jobbra húztam. Folyamatosan felajánlja a Tinder, hogy fizessek elő és nézzem meg, hogy kik likeoltak. Eddig van 87 matchem, legtöbbjük rámírt. Elekezdtem sorban visszaírogatni mindenkinek, aki nem csak egy sziát írt, de egyszerűen nem győzöm, sosem érek a végére. Szelektálni nem tudok mi alapjám, csak azokat húztam jobbra, akik a képeik alapján tetszenek, szívesen ismerkednék velük. Ti hogy csináljátok? Bármilyen hasznos tippnek örülök a Tinderrel kapcsolatban.2021. máj. 10. 10:28
31/39 A kérdező kommentje:
Szerintem ennek a 24 órának nincs sok értelme. Lehet, hogy épp aznap ki sem lát a munkából, jóformán pisilni sincs ideje kimenni az íróasztalától, vagy aznap halt meg egy családtagja és a legutolsó, amire gondol, az a Tinder, és így tovább.
2021. máj. 10. 15:10
32/39 anonim válasza:
akkor az ne tinderezgessen, akinek nincs rá ideje
33/39 A kérdező kommentje:
Nyilván én sem arról beszéltem, hogy valaki hetekig fel sem lép, hanem arról, ha ő jobbra húz pl. hétfőn, te meg csak rá 4 napra, így csak péntekem matcheltek, aznap pedig nem ér rá, nem néz fel.
2021. máj. 10. 15:13
34/39 anonim válasza:
32 miert, mas dolga nem lehet? Vagy bant, hogy nem korulotted forog a vilag?
35/39 anonim válasza:
33 Az lényegtelen hogy a másik mikor húzott jobbra, ami számít az, amikor matcheltetek , és hát ez úgymond azonnali, akár írhatna is .... és nekem amúgy ne mondja senki , hogy nincs egy percnyi ideje arra, hogy szia blabla most nincs időm de írok ekkor.... amennyiben nem ír vagy nem tetszel neki, vagy épp a tizedik valakit szédíti , vagy ha nő az illető akkor tessék, neked van X száz darab matched, azt se kell bemutatni
36/39 anonim válasza:
#30 a te egódat fontos fényezni az a lényeg :D
37/39 anonim válasza:
30/36 mindkettőtöknek igaza van egyébként szerintem. Én pasi vagyok, írok én mindenkire akivel matchelek, csak ők nem válaszolnak :D Szerintem egy hetet is adhatnék nekik akkor se :D Akkor ez minek minősül ? :D
38/39 anonim válasza:
36
Ja, ezzel a pancser hozzallassal a pasi mast nala nem is fog fenyezni xdlol
Virtualis pacsiii
39/39 anonim válasza:
"hogy nincs egy percnyi ideje arra, hogy szia blabla most nincs időm de írok ekkor"
Pedig a nok mindig ezzel a kifogassal jonnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!