Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy menedzselitek Tinderen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy menedzselitek Tinderen a matcheteket?

Figyelt kérdés
8 éves kapcsolatomnak lett vége áprilisban, most töltöttem le az appot, eddig sosem használtam. Kb. 1000 férfit végigpörgettem tegnap, ebből kb. 100-at jobbra húztam. Folyamatosan felajánlja a Tinder, hogy fizessek elő és nézzem meg, hogy kik likeoltak. Eddig van 87 matchem, legtöbbjük rámírt. Elekezdtem sorban visszaírogatni mindenkinek, aki nem csak egy sziát írt, de egyszerűen nem győzöm, sosem érek a végére. Szelektálni nem tudok mi alapjám, csak azokat húztam jobbra, akik a képeik alapján tetszenek, szívesen ismerkednék velük. Ti hogy csináljátok? Bármilyen hasznos tippnek örülök a Tinderrel kapcsolatban.

2021. máj. 10. 10:28
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenkor jobb, ha kevesebbet válogatsz, ha úgyis van elég match-ed. Minek még annyi új, akikre nincs időd? Illetve akivel nem indul be ígéretes beszélgetés, unmatch-elj, és ne várj egy hetet se a csodára. Vagy egyből, vagy soha. Akivel egymást keresitek, azzal azonnal móka lesz a beszélgetés.
2021. máj. 10. 12:25
 22/39 anonim ***** válasza:
Ha nekem ilyen problémáim lennének xd
2021. máj. 10. 12:27
 23/39 A kérdező kommentje:
Igen, ez is egy megközelítés, csak arra is gondolok, hogy lehet épp rossz napja van az illetőnek, mikor minden összejött, viszont pár nap múlva vele lenne a legjobb a beszélgetés az összes matchem közül.
2021. máj. 10. 12:30
 24/39 anonim ***** válasza:
Akivel együtt kell végül lenned azt intuitiv módon is érezni fogod, annyira flow lesz az egész h fogalmad sincs mi történik csak sodródsz és imádod.
2021. máj. 10. 12:33
 25/39 anonim ***** válasza:

"Igen, ez is egy megközelítés, csak arra is gondolok, hogy lehet épp rossz napja van az illetőnek, mikor minden összejött, viszont pár nap múlva vele lenne a legjobb a beszélgetés az összes matchem közül."

így is kéne gondolkodnia mindenkinek amúgy. Mert lehet mondjuk a pasi nem ír 1-2 napig, az nem azt jelenti, hogy lelépett. Pl nálam ha én nem keresem, Ők sosem fognak többet. Se egy mizu, hogy vagy, mi a helyzet...Semmi. Pedig lehet az adott pasi ennek baromira örülne.

2021. máj. 10. 12:54
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
25- a pasik baromira örülnek általában ha egyáltalán szólnának a nők :D Mert őszintén szólva szerintem az esetek 99% ban sose írnak és igen, jól esik ha néha azért legalább látszatja van annak, hogy érdeklődnek náluk. (legalábbis magamból indultam ki.... aki 30 nőt szédít egyszerre, neki mindegy hogy írsz e vagy se, ha nem írsz, ír a másik.... )
2021. máj. 10. 13:04
 27/39 anonim ***** válasza:
34%

26

Ja amúgy. Az utóbbi olyan 2 évben egy kezemen megszámolom hányszor éreztem azt, hogy érdeklődik valaki. Elvárják, hogy csak a pasi érdeklődjön, írjon tralala... hát ez nem így megy

2021. máj. 10. 13:21
 28/39 anonim ***** válasza:
47%

"flow lesz az egész h fogalmad sincs mi történik csak sodródsz és imádod.":

Ez jellemzően Chaddel lesz, nem azzal aki tényleg neked való. Utána majd légyszi ne panaszkodj, ha erőszakos volt veled.

2021. máj. 10. 14:25
 29/39 anonim ***** válasza:
Vagy kiderul, hogy olvasatlan bunko, aki ugy beszel vele, mint egy ovodassal
2021. máj. 10. 14:39
 30/39 anonim ***** válasza:
0%
nálam 24 órát kap a pasi hogy írjon match után. Sosem írok elsőként. Olyan pasi nem kellene, akinek így kell fényezni az egóját.
2021. máj. 10. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!