Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jövök ki, találom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jövök ki, találom meg a közös hangot a mai korombeliekkel?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 4 évben nem volt egyáltalán komoly, tartós párkapcsolatom. Akikkel talalkozgattam is mind 39-43volt. Én most leszek 29 de egyszerűen azt vettem észre magamon, nincs türelmem hozzájuk és a hulyesegeikhez. Miért lehet ez? Biztos van a korosztalyomban is hasonló mint én de még sajnos nem futottunk 'egymasba'.

Mit csináljak? Már teljesen kezdek el keseredni... N28

2021. nov. 18. 12:50
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
74%

10

tudom, nyugi:D Én is sok lelki roncsba szaladok bele, vagy akik nem bírnak másról beszélni, csak az exükről, vagy magukról

2021. nov. 18. 13:30
 12/44 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem az a para, hogy a pasik nem igazán fejlődtek a korral.

Ha megnézed, egy jó részbem az 50es-60as éveket sírják vissza a férfiak, amikor még az volt a szitu, hogy kb semmit nem kellett letenniük az asztalra mert egy idő után nőként csak csak feleségként volt megoldható az élet.

Manapság viszont anyagilag, szociálisan is igazából bármelyik életszakaszban lehet szingli egy nő, tud egyedül lakást bérelni, bankszámlát nyitni, pénzt keresni.

Nagyon sok férfi arra lett kondítcionálva, hogy igazából mindegy milyenek, a nők kénytelenek megalkudni, úgyhogy nem kell igazán tetszeniük nekik.

Emiatt a palik nagy része szerinti férfi ideál sokkal inkább tetszik a többi heteró [!!!] pasinak mint a nőknek.

Konkrétan ha megnézel egy olyan kérdést, hogy "csajok tetszik-e ha egy pasi..." és nők válaszolnak, de erre jönnek az ilyen gym bro férfiak, "de nem, mert a csajoknak nem is az jön ám be"

A másik réteg meg az incelek, akik emiatt érzik úgy, hogy nekik nem csak alanyi jogon jár a suna, de még teljesen szürreális elképzeléseik is vannak arról, hogy milyen nőknek kéne a lábuk elé omlani a kb semmitől.

Szóval ja. Nem tudom hány generáció kell még, hogy a férfiak ezt az anakronisztikus elkényelmesedést, torz önképet le tudják tenni, de sajnos nagyon sok helyen látom ezt.

2021. nov. 18. 13:42
 13/44 anonim ***** válasza:
61%

12

hidd el, ez a nőkre is igaz.

19. századi elvárások a 21. században. Pasinak kötelező többet keresnie, saját lakás, kocsi, aminek az ajtaját kinyitja előtte és meghajol stb. Pasi csináljon mindent, tegyen bele a kapcsolatba és az ismerkedésbe, mert a férfi dolga őt lenyűgözni (konkrétan mondták nekem), és a nő pedig sodródik, a pasinak fejre kell állnia 1 perc figyelemért.

Amúgy is sokan csak a rosszat keresik. Ki hogy néz ki, milyen státuszban dolgozik, milyen a fejformája, milyen a személyiségtipusa (infjtb blabla)

Sorolhatnám.

2021. nov. 18. 13:47
 14/44 anonim ***** válasza:

13, igen, természetesen van ilyen is, és a régebbi rendszerben meg is találták volna egymást, lásd kb minden második nyugdíjas pár aki 40-50 éve csak épp, hogy tolerálja egymást.

Nőknek is, férfiaknak is van egy rétege, akinek erra régies, érdek alapú kapcsolatra van igénye, lelki társra meg snnyira nem.

Az egyetlen baj csak az, hogy ennek a nőtípusnak a férfi párja arányaiban kb képtelen annyit keresni, hogy ez a fajta érdek kapcsolat működjön.

Manapság egy teljes állásból nem lehet eltartani egy négy fős család/kutya/autó/kertes ház egzisztenciát, szóval valamit alakítani kellene, de senki nem akar engedni az idejemúlt nemi szerepekből.

2021. nov. 18. 14:03
 15/44 A kérdező kommentje:

12#13#14#

Ez az egész szép és jó, de szerintem nem jó helyre írtatok!!!

Ne haragudjatok, de nem ezért írtam ki azt amit!!

Aminek nincs köze a kiirt kérdéshez, kérlek vegyétek figyelembe, hogy nem vagyok kíváncsi! Keressetek meg azt a konkrét kategóriát és ott nyugodtan tudtok erről társalogni. Harag nincs. Köszönöm!

2021. nov. 18. 14:06
 16/44 anonim ***** válasza:

Kérdező, pedig pont ezek azok a hülyeségek, amiket látok mindkét féltől.

Nagyon sokan nem merik bevallani, talán maguknak se, hogy érdekházasságot szeretnének, ráadásul úgy, hogy elvárásaik vannak, de a rájuk eső részt képtelenek biztosítani, mind férfi, mind női oldalon. Nem véletlenül volt ez az arisztokráciában szokás csak.

Atán persze vetítenek szerelemről meg mittudomén, de azért lehet olvasni a sorok között.

A tizen és huszas éveiben még sokan úgy vannak vele, hogy komolytalanul randiznak, de a harmincas-negyveneseknél nagyon durván sokan keresnek ilyen tranzakció alapú kapcsolatot.

2021. nov. 18. 14:33
 17/44 anonim ***** válasza:
6%
Ez az 16-os, nyomassad az elméleteidet! A kérdező ugyan írta hogy nem kiváncsi rád, de szarjál bele! Mondjad még!
2021. nov. 18. 14:44
 18/44 A kérdező kommentje:

16#es ennek ismételten mi köze a ki írt kérdéséhez?

erdek házasság.

17-est nem kell le pontozó i mert pont, hogy igaza van és köszönöm neki!

2021. nov. 18. 15:07
 19/44 A kérdező kommentje:

Olvastál esetleg olyat, hogy érdek házasság érdekel?

Mellesleg te itt most ezzel belém akarsz súlykolni dolgokat???

Meg kérlek akkor most meg egyszer!!!!!!!

2021. nov. 18. 15:11
 20/44 VincentLaw ***** válasza:
72%

Olvasva pár reakcióját a kérdezőnek, már értem, hogy miért nem jön ki a korabeliekkel.

33F

2021. nov. 18. 15:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!