Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jövök ki, találom meg a közös hangot a mai korombeliekkel?
Az utóbbi 4 évben nem volt egyáltalán komoly, tartós párkapcsolatom. Akikkel talalkozgattam is mind 39-43volt. Én most leszek 29 de egyszerűen azt vettem észre magamon, nincs türelmem hozzájuk és a hulyesegeikhez. Miért lehet ez? Biztos van a korosztalyomban is hasonló mint én de még sajnos nem futottunk 'egymasba'.
Mit csináljak? Már teljesen kezdek el keseredni... N28
"Olvastál esetleg olyat, hogy érdek házasság érdekel?
Mellesleg te itt most ezzel belém akarsz súlykolni dolgokat???
Meg kérlek akkor most meg egyszer!!!!!!!"
Hmm, nagyon felhúztad magad ezen, igazából nem értem miért vágott ez ennyire az elevenedbe.
Pont ez a probléma, hogy nagyon sokan, nem feltétlenül te, de a párkeresők egy jó része van vele úgy, hogy lerak az asztalra X dolgot, a másik féltől meg cserébe elvár Z dolgot, és kb ennyi a kapcsolat, semmi közös nincs bennük.
Nekem mondjuk nem kéne, de látom a korosztályomban (30as évek eleje) elég sokat.
Én úgy vagyok vele, hogy az ő bajuk, nekem kicsit bizarr, de mivel nem veszek benne részt, engem nem zavar.
Egyreszt igaza van, sokak gazdasagi erdekkapcsolatot keresnek.
Sokan azert kezdenek idosebb pasival, mert x kor felett tobbnyire mar van kialakult elete, karriere stb.
De most hogy leirt valaki valamit nem ertem miert veszed magadra, nem neked szolt az erdekhazassag resz, csak siman bedobta a fogalmat.
21 #neked értelmezési problémáid vannak amik még haladja a képességeid?
Ki írtam egy kérdést magáról... Semmi köze nincs hozzá, jaaaaaa sérti az onerzeted meg mert még merem mondani a nem tetszésem? Elnézést nem fogok kérni érte!!!!
Meg amiket írtál messze van tőle mint Makó jeruzsalmetol a kettőnek!!! Nem nem húztam fel magam mert egyszerűen lassan komolyan se tudlak venni. Inkább így fogalmaznék
"Olvastál esetleg olyat, hogy érdek házasság érdekel"
Nézz meg bármilyen társkeresőt, az emberek fele eleve nem is próbál semmiféle közös hangot megtalálni.
Az "anyagilag független, jól szituált, 195 magas úr keres filigrán, káros szenvedélyektől mentes hölgyet"
...na szerinted. Ebből mennyire valószínű, hogy mély megértés, meg közös hobbik lesznek?
Úgy süt belőle, hogy intellektuálisan meg érzelmileg is nyiyott a másikra.
Ez a boomer verzió, de ugyanez a mi generációnknak is megvan, csak máshogy megfogalmazva.
De ja, TL,DR kérdező, kerüld az olyan profilokat amikből semmit nem tudsz meg a pasi szemêlyiségéről, érdeklődési köréről, mert az ilyen nem is akar közös pontot.
Pont azt irtam, hogy NEM NEKED irta, NEM RAD celzott, nem kellene foglalkoznod vele, reagalnod ra, tamadasnak erezned.
De valamiert egybol csinalsz egy nyilvanos kirohanast (ize hisztit), meg mindenkinel gondok vannak, meg hulye, csak te nem. Kvazi kiemeled magad es elvezed ezt a feszkot, mert folyamatosan belemesz ujra es ujra, szandekosan.
Mar ertem miert nem talalsz korodbeli pasit. Nem azert, mert minden pasi gyoker, vagy fiatalabbat akar stb. Lehet ok nem akarnak toled semmit, mert ahogy a NEM NEKED cimzett, nevtelen kommenten hisztit csinalsz es egybol magadra veszed (es tamadaskent eled meg, szerintem mindent, ami veled ellenkezo) eleg gyerekes dolog. Mindenre igy reagalsz? Miert beszelsz erettsegrol, ha igy viselkedsz egy gagyi, noname kommenten, egy ismeretlen embertol, aki nem is latott, nem is ismer? Kapcsolatban is ilyen spontan kiakadsz dolgokon? Az ilyet keves pasi birja ki.
Lehet azert keresel idosebb pasit, mert gyerekes vagy, es keresel egy apapotlekot, nem pedig egy egyenrangu tarsat. Idosebb pasik tobbsegenek mindegy, neki jo, ha elmondhatja, hogy hehe behuztam egy fiatalabb csajt. Megsugom, sokszor le is cserelik megfiatalabbra foleg, ha beut a kapuzarasi agybaj.
Persze, mindenki rossz, mindenki hibas, senki sem eleg "erett" hozzad. Hogyan lennel te "erett", ha kiakadsz, amikor 2-3 komment elter, es ahelyett, hogy hagynad (mint egy erett, felnott ember), belemesz egy latvanyos vitaba szandekosan, majd mindenkit lehulyezel, aki mas, mint te. Sry ez hiszti.
Pont errol irtam. Annyira sok az ilyen ember, aki kipattan es 180 fokos fordulatot vesz egy apro baromsag miatt, es mindig mindenki mas a hibas.
Te kerdezted az okat, mit gondolunk, nekem ez a meglatasom par komment utan es sajat magad megadtad a valaszt ra.
Neha nem a vilag rossz, nem masokban kell keresni a hibat, hanem magunkba nezni es elgondolkodni dolgokon.
Sok sikert.
Ugywbár akinek nem inge....
De van egy érzésem, hogy sikerülttükröt tartani, és találni a tükörben valami olyasmit ami nagyon ismerős, de nem épp tetszetős.
Semmi baj kérdező, egy ilyen felismerés segíthet fejlődni, előrébb jutni az életben ha elgondolkozol rajta, és megvizsgálod a saját viselkedésedet és ha gondolod, alakítasz rajta.
Nekem igazából tök mindegy, dugd vissza a fejed a homokba ha az kellemesebb.
Ez egy nyilvános fórum, sokféle random emberrel, nem fog mindenki egyet érteni.
Először azt hittem srác írta ki a kérdést, mert az én tapasztalatom teljesen egybevág ezzel férfiként.
Azzal a különbséggel hogy férfiként ebben a korban független de elfogadható nőt találni a legnagyobb kihívas, mert többségük családos már, le is babázott, vagy csak boldog párkapcsolatban él.
Elég meglepő hogy egy velem egyidős nő erről panaszkodik.
Viszont lefogadom hogy a kis hercegnőnek nem felelnék meg én sem. A közös hangot talán még csak-csak megtalálhatnánk, de az a jellemző hogy ez nekik édeskevés.
Sok sikert kérdező a megfelelő megtalálásához!
A mai fiatalok (főleg a férfiak) későn kezdenek el felnőttként élni. Pont amiatt mert félnek az elszakadástól, félnek attól hogy mit és hogy kéne megoldani. A szülők manapság nem arra tanítják őket hogy hogyan kell ezt és azt megoldani hanem hogy tanuljon azt kész. Nem mondják nekik hogy mosogassanak, vagy takarítsanak, vagy készítsék elő a cuccokat a főzéshez. Egyszerűen belekényelmesedtek a mamahotelbe. Ez a legnagyobb baj. A szülők meg f.snak mert egyedül maradnak és nem tudnak mit kezdeni magukkal ezért tartják őket ebben az állapotban, megjegyzem hiába, mert ki kell magát előbb vagy utóbb szakítania.
Ugyanez a generáció az akik bambulnak a YouTube-streamek előtt, és vajmi keveset olvasnak a világ aktuális dolgaival kapcsolatban. Kvázi nem kíváncsiak arra mi mivel függ össze.
Ezzel szemben az érettebb férfiak már időt szentelnek ennek, nem köti le őket a média hasonló mértékben. Jobb esetben hobbijuk is van.
Hogy milyen egyedi hülyeséget tapasztaltál arról fogalmam sincs, de feltételezem köze van ezekhez. Ne agyalj ezen, s..r szitu lehet de átérzem! Kíváncsi vagyok ezekre a próbálkozásaidra!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!