Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jövök ki, találom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jövök ki, találom meg a közös hangot a mai korombeliekkel?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 4 évben nem volt egyáltalán komoly, tartós párkapcsolatom. Akikkel talalkozgattam is mind 39-43volt. Én most leszek 29 de egyszerűen azt vettem észre magamon, nincs türelmem hozzájuk és a hulyesegeikhez. Miért lehet ez? Biztos van a korosztalyomban is hasonló mint én de még sajnos nem futottunk 'egymasba'.

Mit csináljak? Már teljesen kezdek el keseredni... N28

2021. nov. 18. 12:50
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
43%
Érett férfit keress!
2021. nov. 18. 12:54
 2/44 anonim ***** válasza:
100%

figyelj, ez ilyen. Én 31 vagyok és néha megnézem a 35 feletti nőket XY appokon. A többség ebben a korosztályban is disney hercegnő akar lenni, akár 40 felett is.

Mit csinálj? Ne keseredj el, menj tovább és fogsz találni valakit, ez tuti.

2021. nov. 18. 12:59
 3/44 A kérdező kommentje:

Legyen igazad 2#

1# azon vagyok :)

2021. nov. 18. 13:00
 4/44 anonim ***** válasza:
95%
2# Disney hercegnők így járnak.
2021. nov. 18. 13:00
 5/44 anonim ***** válasza:
88%
meg itt a kérdés, nálad mi az "érett" és mi számít "hülyeségnek".
2021. nov. 18. 13:03
 6/44 anonim ***** válasza:
100%

Jaja, nehéz, ez biztos.

Ez az az életkor, amikor a legtöbb ember aki meg akart állapodni, az már megállapodott.

Aki nem, az vagy valami traumatikus kapcsolat után van, vagy pedig képtelen fenntartani bármi komolyabbat.

A ténylegesen korodbeli pasik egy része 18-22 éves kiscsajokat kerget, azzal, hogy na azért csak-csak kisajtolnak a 20as éveikből még pár utolsó kört, hátha ettől kevésbé lesz mikiegeres a hajvonaluk. De persze a saját korosztályuk már öreg nekik 🙃

Jó tanácsom igazából nem igazán van, talán az, hogy ne feszülj rá.

Független vagy, van egzisztenciád, szóval élvezd az életet. Ez általában meglátszik az emberen, nemtől függetlenül.

2021. nov. 18. 13:04
 7/44 A kérdező kommentje:

7# ugyan ezt vettem észre, és az utolsó komoly kapcsolatom szakitasomnak az oka pont az volt amit írtál.... 32 évesen a 20-22 évesek et kergette...

Köszönöm!

2021. nov. 18. 13:06
 8/44 anonim ***** válasza:
95%

"Aki nem, az vagy valami traumatikus kapcsolat után van, vagy pedig képtelen fenntartani bármi komolyabbat."

ezt kikérem magamnak. Szimplán azért nem "állapodtam meg", mert nem találok erre leányzót. De akkor biztos azért, mert szociopata vagyok XDXD

2021. nov. 18. 13:07
 9/44 anonim ***** válasza:
48%

"ezt kikérem magamnak. Szimplán azért nem "állapodtam meg", mert nem találok erre leányzót. De akkor biztos azért, mert szociopata vagyok XDXD"

Ezt abszolúte nem bántásból írtam. Sokan pl a karrier miatt nem tudnak fenntartani egy kapcsolatot, ettől még nem feltétlen lelki roncs valaki, sőt. A legtöbb menő ügyvéd, sebész, felsővezető kb a 30as éveire jut el oda, hogy kezd megtérülni a befektetett idő.

És egy abúzív kapcsolat után se menthetetlen valaki, csak nem mindegy mikor, melyik stációban találkoztok, és hogy egyáltalán felusmeri-e a bajt az illető. Ezen simán lehet ezen dolgozni terapeutával, bár az más kérdés, hogy ennek abszolúte nincs kultúrája idehaza.

2021. nov. 18. 13:22
 10/44 anonim ***** válasza:
83%

Néha a gondolkodás módbeli különbségeket az otthonról hozott értékek is befolyásolják. Ha valaki az édesanyjától és az édesapjától olyan gondolkodás módot örökölt és főleg látott, amely befolyásolják az ő viselkedését és gondolkodását, akkor bizony kiütközhet olyanokkal szemben, akik ilyen értékeket nem képviselnek.

Nagy mértékben megnyilvánul ez a világ értelmezésében, körülötte levő környezet ismeretében is. Továbbá, az olyan gondolkodás módban, amely kiegyensúlyozott, magabiztos személyiséget eredményez.

A türelmed azért fogy el, mert olyanokkal kell foglalkoznod, ami neked természetes, de nekik ehhez az alapjaik nincsenek meg.

A mai társadalmi fejlődés (ha csak rátekintünk pár GYk-s kérdésre) olyan mértékű visszaesést okozott már személyes kapcsolatok területén, amelyhez mérten volt tapasztalható talán 100 éve.

Sajnos, ezt a mai világszemlélet okozza és az, hogy a gyermekekre és ezen belül a gyermekek nevelésére a szülök nem tudnak és sok esetben nem képesek elég figyelmet fordítani. Ilyen eetekben fogy el azok türelme, akik ezeket megkapták.

Látva itt Budapesten, a szülő nem a gyerekével foglalkozik, hanem a telefont nyomkodva utaznak végig a metrón vagy buszon. Látom őket, hogy néha ahhoz a szerencsétlen gyerekhez, egy szót sem szólnak. Sajnálom őket.

Óvodába már hajnalba viszik és zárásig ott vanank, még szünetben is, mikor a szülővel lehetne. Ezek mind kihatnak a gyerek fejlődésére és ezen belül az emberré válásához.

2021. nov. 18. 13:22
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!