Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jövök ki, találom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jövök ki, találom meg a közös hangot a mai korombeliekkel?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 4 évben nem volt egyáltalán komoly, tartós párkapcsolatom. Akikkel talalkozgattam is mind 39-43volt. Én most leszek 29 de egyszerűen azt vettem észre magamon, nincs türelmem hozzájuk és a hulyesegeikhez. Miért lehet ez? Biztos van a korosztalyomban is hasonló mint én de még sajnos nem futottunk 'egymasba'.

Mit csináljak? Már teljesen kezdek el keseredni... N28

2021. nov. 18. 12:50
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

29# ha ugyan az a 'gondunk' mint ahogy állítod és én a szemedben haeregno vagyok akkor te mi vagy? Kis királyfi?

Na ennyit rólad... Ugyan ezt mondható én is rád mint te rám... Szóval gondolkodj el egy kicsit ;)

2021. nov. 19. 11:09
 32/44 A kérdező kommentje:
30# nagyon szívesen mesélek neked a tapasztalatairól ha tényleg érdekel!
2021. nov. 19. 11:10
 33/44 A kérdező kommentje:
Tapasztalataimrol'
2021. nov. 19. 11:11
 34/44 A kérdező kommentje:
27 # de egy okoskodó, tudalekos ember vagy... Baromi kíváncsi lennék rád egyébként, hogy téged hányan kerültek el ez miatt, mert nem mindenki viseli el ezt a stílust sem. Te pedig mindenkinél okosabbak hiszed magad, te mindenkinél mindent jobban tudsz, majd dlte meg. Mondod a tuti.... Na szalj magadba kedves!!! Ezt se tűri el mindenki csak szólok! Lehet itt is ugyan úgy okoskodsz mint a való életben... Vagy pont ellenkezőleg. Máshol el vagy nyom a és itt eléd ki magad... Magyarán nem vagy te se akkora király mint aminek hiszed magad.
2021. nov. 19. 11:14
 35/44 anonim ***** válasza:

"ha ugyan az a 'gondunk' mint ahogy állítod és én a szemedben haeregno vagyok akkor te mi vagy? Kis királyfi?"

Természetesen, igen

Ebben esetleg valami kifejezetten sértőt találtál?

Ha igen arról én már nem tehetek, mert nem volt sértő a szándék

2021. nov. 19. 11:18
 36/44 A kérdező kommentje:

35 nem sértőt, de ha már te meg engeded velem szembe, hogy 'megstolj' akkor én miért is ne tehetném meg kis királyfi?

Akkor nálad is lehetnek problémák ezek szerint kedves... :)

Tutod... Saját szemedben a szálakat se....

2021. nov. 19. 11:20
 37/44 anonim ***** válasza:

igen, mindig a férfi a lúzer, meg nem tud felnőni. Erre itt a kérdező, aki elvileg nő, és a neten vitatkozik ismeretlenekkel és toporzékol. Akkor miért csak a férfiak vannak lehúzva?

rengeteg ilyen nő van, mint férfi.

2021. nov. 19. 11:33
 38/44 A kérdező kommentje:

'' Erre itt a kérdező, aki elvileg nő, és a neten vitatkozik ismeretlenekkel és toporzékol. Akkor miért csak a férfiak vannak lehúzva?''

Fordítsuk meg... Erre itt vannak ismeretlenek akik a kérdező el vitatkoznak és pár ember kivételével se értelmezni nem tudtak a ki írt kérdést vagy el beszélnek egymás mellett... Érdekes néző pont de igen a kérdező toporzekol... Legyen igazad! :)

2021. nov. 19. 11:41
 39/44 anonim ***** válasza:

36#

Nem vagy egy egyszerű eset azt látom

Szóval engem nem zavar, sőt jó néven veszem hogy kis királyfinak nevezel, aranyos.

De hogy te így támadsz mert téged hercegnőnek neveztelek, hát egy kissé ideges természet vagy.

Jó hát engem nem zavar kedves hercegnőm, toporzékolj csak ha neked úgy tetszik, én akkor sem mondtam rád semmi igazán rosszat.

Remélem megtalálod azt a kis hercegedet, akinek a bókjára már képes vagy kedvesen is reagálni!

2021. nov. 19. 11:47
 40/44 A kérdező kommentje:

#17 kommentek olvasd el... :)

Toporzékol ok akkor tovább...

2021. nov. 19. 11:50
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!