Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keressek párt, ha eddig mindegyiktől megundorodtam?
30-as nő vagyok, eddig többnyire hosszú párkapcsolataim voltak. Viszont szakítás után (akár én, akár ők tennék) mindig annyira undorítóan és visszataszító módon viselkedtek, hogy megfogalmazódik bennem: Szent ég hogy állhattam ezzel az emberrel egyáltalán szóba?
Szóval a kérdésem az, hogy hogyan lehet kiszűrni azt az embert aki nem csak addig szívélyes amíg meg akar..na, amíg velem van.
Kapcsolataimban nem volt megcsalás (részemről) tehát nem adtam igazán éles okot az undorító viselkedésre.
Erre így nem lehet válaszolni, mert ismerni kéne azokat a férfiakat. Simán lehet, hogy más (akit nem borít el a rózsaszín köd) az elejétől látta volna, hogy ők jellemhibás emberek vagy mentálisan sérültek.
De az is lehet, hogy úgy és olyan módon szakítottál velük, hogy az egy átlagosan önérzetes embernél kicsapja a biztosítékot.
Jobbat nem tudok mondani: azoknak a barátaidnak, ismerőseidnek, családtagjaidnak tedd fel ezt a kérdést, akik téged jól ismernek, és valamennyire ismerték a párjaidat is.
Nem menő pasikkal kavartam. :)
Volt köztük sokdiplomás, burkoló, rendőr és tanársegéd is.
Úgy, hogy ne általánosíts...
Aztán majd sikerül, csak bátran!
Tőled nem kérek privátot, más írhat... ;)
F47.
5
Nem elég a 0%, és, hogy mindenki (jogosan) h.ülyének nézi már a fajtádat, még vissza is jössz tovább csipogni? :D
Nem, nincs igazad.
Érdekes, nekem jól néz ki a párom, és tanult, sikeres is (tehát "menő"), mégis normális személyisége van, és le is kötötte magát, egy pillanatig sem volt kérdés, hogy komoly-e a kapcsolatunk, 8,5 éve tart.
Nem mindenki nézi simán csak "puncinak" a nőket, és nem mindenki vágyik arra, hogy össze-vissza d.ugdosson minél több nőt, tudod, több féle lelkületű, személyiségű ember is létezik.
Akárhogy erőlködtök, normális nő soha nem fog leadni az igényeiből, és nem fogja elhinni, hogy ahhoz, hogy szerelemben és sírig tartó, hűséges, komoly kapcsolatban legyen része, akár külsőre, akár életvitelre béna/tök semleges, vonzalmat kiváltani képtelen pasikkal kell összeállnia. Főleg, ha ő nőben is azt a szintet képviseli, amit a "menő" (bocs az idézőjelért, de nevetséges ez a kifejezés) pasik.
Ha vége lenne a kapcsolatomnak egyszer (isten ments), akkor én sem adnék esélyt számomra középszerű férfiaknak SOHA AZ ÉLETBEN. Egy megveszekedett randira sem.
Igazából az a helyzet, hogy sokan közületek azért hiszik ezt a b.aromságot, mert ti magatok akarnátok sorban d.ugni, majd eldobni a nőket, és "nem lekötni" magatokat, csak nincs rá lehetőségetek, mert nem vagytok vonzó férfiak, hogy megtehessétek, az meg fel sem merül, hogy lehet, hogy nem mindenki vágyik erre.
Komoly kapcsolatra vágyó nő meg nem olyat keres, aki azért köti le magát mellette, mert nem kell másnak, hanem olyat, aki azért, mert szereti őt és hasonló lelkületű, és ugyanazt szeretné egy kapcsolatban, mint ő.
A legszebb pedig az, hogy a kérdés nem is erről a témáról szól, csak ellepték az oldalt a hozzátok hasonlók, akik minden kérdéshez ezt a témát vizionálják oda.
A kérdező írta, hogy hosszú kapcsolatai voltak többnyire, és a szakítás után undorító viselkedésre váltottak át a pasik, szó nem volt arról, hogy az lenne a baja, hogy nem akarta lekötni magát senki (változó, hogy ő szakított-e vagy a másik fél).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!