Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-25 közöttiek, nektek mennyi időbe telik párt találni?

Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
1 nap.
2021. nov. 14. 18:31
 2/8 anonim ***** válasza:
70%

Párt? Mármint normális társat, akit beengedek az otthonomba, az ágyamba és akibe hajlandó vagyok időt fordítani és tervezni vele? 3 évembe telt.

Szerencsétlen marhákat, akik mellett boldogtalan vagyok, 2 perc alatt találok. Nagyjából annyi idő regisztrálni társkeresőre.

2021. nov. 14. 18:34
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

3 éve volt legutóbb barátnőm, azóta nem találtam egy szerető társat, akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz. Papíron minden megvan, mert normálisnak tartanak és tartom magam (amit az emberi kapcsolataim visszajeleznek), külsőre arcra és magasságra vonzó férfi vagyok sok nőnek és anyagilag is a korosztályi átlagomhoz képest jól állok.

Mégse. Természetesen olyan lányoknak rendszeresen tetszem, akik nekem nem tetszenek. Régen volt idő, de ma már az alkalmi szex sem érdekel, mert egyszerűen időpazarlásnak érzem olyanba energiát fektetni, aki mellett feküdve az orgazmus után az ágyban csak azt kérdezem, hogy mi a szart keresek itt.

25/F

2021. nov. 14. 19:16
 4/8 anonim ***** válasza:
3. Pedig egy idő múlva nem árt megállapodni. Senki ne higyje hogy a sors mindenkihez kegyes, és előbb utóbb bedobja a tökéleteset. Én 37 évesen házasodtam, és az eszemmel választottam. Sosem találtam meg az igazit, pedig szép számban volt barátnőm. Finom, érzelmes, polgári lányt kerestem, nem jött össze. Belefáradtam, kerestem egy olyat aki vonz külsőre, értelmes, lehet vele tervezni. Így kimaradt az érzelmes és polgári értékrend.
2021. nov. 14. 22:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Még nem találtam meg 25/F
2021. nov. 15. 07:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Magadon sose rágódj, az egész csak szerencse kérdése!
2021. nov. 15. 08:52
 7/8 anonim ***** válasza:
4. Én most meg úgy vagyok vele, hogy nem kötelező mindenkinek párt találni és családot alapítani. Nekem se, ha nem találok olyan lányt, akivel el tudom ezeket képzelni. Ha normálisként nem tudok normális, ha helyesként nem tudok helyes csajt találni, akkor ez van. Csak kb. azt várom, amit én is nyújtani tudok és ha így sem jön össze, akkor ez van.
2021. nov. 15. 09:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Igazad van! A legtöbb kapcsolat egy idő után csak megalkuvás sajnos... de lehet hogy már az elején is.
2021. nov. 16. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!