Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok normális párt? 33N

Figyelt kérdés

Mindenkit elvesznek mindenkinek eljegyzés esküvő babaváró stb.

Én esküvőt nem szeretnék de egy normális párkapcsolatot igen.

Túl nagy elvárás ez?! Semmivel nem akarok többet mint amit én tudok nyújtani! Nem várok egy modell alkatot vagy milliomos embert. De ne legyen szélhámos aki hazudja, hogy komolyat akar aztán otthon várja a neje ( mint utólag kiderült ) vagy komolyat akar persze de első randin tapiz a lábam között. Mit rontok el de tényleg?!!

Vagy egyszerűen iylen a felhozatal?

Mindenkinek !!! Válaszolok annak is aki nem veszi figyelembe, hogy többszáz km-re van vagy épp az apukàmtól is idősebb korú.

Nem azért tettem fel, mert itt ismerkednék,!!!

2021. nov. 12. 22:09
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
38%
Mert nem ismerkedsz itt
2021. nov. 12. 22:13
 2/40 anonim ***** válasza:
73%

elég szélsőséges példákat írtál...

amúgy nem nagy elvárás.

de mi az oka annak, hogy neked nem jött ez össze ennyi idős létedre?

2021. nov. 12. 22:13
 3/40 anonim ***** válasza:
24%
Szívesen megismernélek volt már pár kapcsolatom, 22f ha nem zavar a korkülönbség
2021. nov. 12. 22:15
 4/40 A kérdező kommentje:
2 Nem azt mondtam, hogy soha nem volt több éves parkapcsolatom ( élettársi) aminek vége lett, azóta nem találok sajnos.
2021. nov. 12. 22:16
 5/40 anonim ***** válasza:
84%

Ha mindenkinek válaszolsz és minden randilehetőségre igent mondasz, akkor elég elkeseredett lehetsz, aki görcsösen akar párt találni, és csak ebben látja boldogsága beteljesülését. És ez meglátszódhat a kisugárzásodon, stílusodon, kommunikációdon. Ebből kifolyólag a normális mentalitással rendelkező rendes férfiaknál nagyságrendekkel több gyökér talál meg, akik megérzik a kétségbeesésedet. Én erre tudok tippelni.

Önismeret, önfejlesztés, magadra és a bárminemű udvarlóra való igényesség, valamint egy kis laza önbizalom kellene neked.

2021. nov. 12. 22:17
 6/40 A kérdező kommentje:
5 Nem randizom mindenkivel de ezt arra írtam megadom a tiszteletet annak is aki láthatóan mondjuk nem olvasta el, hogy 300 km re élünk egymástól és nem szeretnék távkapcsolatot. Az önbizalmam a sok csalódás még inkább elvette sajnos ez igaz.
2021. nov. 12. 22:20
 7/40 anonim ***** válasza:
72%

Ha mindenkinek válaszolsz hogy sikerül kiválogatni a legalkalmatlanabbakat?

Mi alapján dől el, hogy kivel lesz randi? Nem a külső, nem a vagyon.

Akkor a szép szavak? Ami tényleg mindenkinek rendelkezésre áll, csak nem mindenki használja őket gátlástalanul.

2021. nov. 12. 22:20
 8/40 anonim ***** válasza:
44%
Nőként simán van esélyed akár a munkahelyeden is a kézbesítő srác, biztonsági őr, portás, akárki ott van. Nehéz elhinni, hogy 300km-rel arrébb élő emberekkel randizgatsz ahelyett, hogy a közvetlen környezetedben élőknél néznél először körül. Ha a közeledben senki nem felel meg neked, az azért fura.
2021. nov. 12. 22:23
 9/40 anonim ***** válasza:
78%

Vicces ez az oldal.

Ha egy férfi leírja, hogy nem talál párt, egyből a világ legrondább, legundorítóbb, legéletképtelenebb dolgának állítják be és előadják, hogy hát minden tele van jó nőkkel.

Ha viszont, egy nő ír le hasonlót, az égvilágon senki sem írja le, hogy minden tele van normális és jó pasikkal, továbbá a kérdező nő sem kap tized annyi szidást sem.

A kérdésre válaszolva: Szimplán gyökereket választasz. Ha neked ez kell, akkor utána ne sírj.

2021. nov. 12. 22:24
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

Szia 35 vagyok és segyedülàlló:)).

Első randin comb tapizás...miért engeded hogy eljusson a dolog odáig amit nem szeretnél.

Randiztam egy jogász lànnyal- ha nem kavar be az exem össze is jövünk-ő lefektette a szabályokat x. randin foghatom meg a kezét,y. randi kell neki csókhoz. Igazából a spontanitás híve vagyok, de tetszik ha egy nőnek vannak elvei...

2021. nov. 12. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!