Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok normális párt? 33N
Mindenkit elvesznek mindenkinek eljegyzés esküvő babaváró stb.
Én esküvőt nem szeretnék de egy normális párkapcsolatot igen.
Túl nagy elvárás ez?! Semmivel nem akarok többet mint amit én tudok nyújtani! Nem várok egy modell alkatot vagy milliomos embert. De ne legyen szélhámos aki hazudja, hogy komolyat akar aztán otthon várja a neje ( mint utólag kiderült ) vagy komolyat akar persze de első randin tapiz a lábam között. Mit rontok el de tényleg?!!
Vagy egyszerűen iylen a felhozatal?
Mindenkinek !!! Válaszolok annak is aki nem veszi figyelembe, hogy többszáz km-re van vagy épp az apukàmtól is idősebb korú.
Nem azért tettem fel, mert itt ismerkednék,!!!
14 Nem éltem pincében eddig sem, hosszú kapcsolatom volt de mióta annak vége, tényleg ezt tapasztalom.
15 Szó sincs ilyenekről, ahogy írtam is azt várom el csak amit én is nyújtani tudok.
Nekem a stílusod nagyon árulkodó, már ami az okokat illeti. Én normális férfinak tartom magam, de valószínűleg nem akadna meg rajtad a szemem.
40F
Nem a te hibád. Mostanra a netes társkeresés annyira megnehezült, hogy tűkeresés lett a szénakazalban, különösen 30 fölöttieknek. A férfiak körében a gátlástalan nőcsábászok és a feleségeik mellé kalandot keresők számaránya nőtt meg, míg a nők körében az elviselhetetlen személyiségű, pénzre hajtó, eltartót kereső, ronda, vagy irreális elvárásokat támasztók számaránya. Ha egy olyan társkeresőbe regisztrálsz, ahol látható a tagok regisztrációs és utolsó belépési dátuma is, akkor rájöhetsz, hogy még az aktívan társkeresőzők legalább fele is minimum fél éve hiába keresgél. A regisztráltak között mostanra már olyan nagy arányban van, aki a fent leírt kategóriák valamelyikébe besorolható (szerintem tízből kilenc), hogy egy ponton túl a legtöbben fel is adják. Ehhez birkatürelem és állóképesség kell. Aki néhány kellemetlen tapasztalatból általánosít, annak valóban hamar el is megy a kedve az egésztől.
Mindenesetre azt tanácsolom neked, hogy ne azt a stratégiát folytasd, hogy passzívan a leveleket várod, hanem te keresgélj és írogass. S azoknak ne is írj, akik túl vonzónak és ígéretesnek tűnnek, mert 99%, hogy az ilyen adatlap egy nőcsábász csalija. Se pedig olyannak, aki két semmitmondó mondattal intézi el a bemutatkozást, mert az ilyen ember felszínes és nem veszi komolyan az egészet. Végül pedig kérd el a telefonszámát mindenkinek, aki ismerkedni akar veled, s hívd fel őket mondjuk hétköznap este 8-kor, azután meg vasárnap délután 3-kor. Ha valaki ezekben az órákban rendszeresen nem veszi fel a telefont, akkor jó eséllyel kapcsolatban él, nincs értelme időt áldozni rá.
25 Ahogy a nyitóban is leírtam nem keresek tökéletest, csak olyat várok el amit én is nyújtani tudok. Nem is csak a külsőt nézem.
26 Ismeretlenül idegenként ítélkezni nem épp helyes dolog. De ahogy érzed :)
29# Ha elfogadhatóan is néz ki persze, ugye az is egy fontos szempont.
De az sem mindegy mióta űzi a férfiakat egyedülállóként, sikertelenül
A jófej csúnyácska (bár nem nagyon ronda) csajokra is tapadnak mint a legyek. Ebből csak egy kisebb rész akar komolyat, de azt is találhat közöttük a csaj ha akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!