Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok normális párt? 33N

Figyelt kérdés

Mindenkit elvesznek mindenkinek eljegyzés esküvő babaváró stb.

Én esküvőt nem szeretnék de egy normális párkapcsolatot igen.

Túl nagy elvárás ez?! Semmivel nem akarok többet mint amit én tudok nyújtani! Nem várok egy modell alkatot vagy milliomos embert. De ne legyen szélhámos aki hazudja, hogy komolyat akar aztán otthon várja a neje ( mint utólag kiderült ) vagy komolyat akar persze de első randin tapiz a lábam között. Mit rontok el de tényleg?!!

Vagy egyszerűen iylen a felhozatal?

Mindenkinek !!! Válaszolok annak is aki nem veszi figyelembe, hogy többszáz km-re van vagy épp az apukàmtól is idősebb korú.

Nem azért tettem fel, mert itt ismerkednék,!!!

2021. nov. 12. 22:09
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
34%
Tehát mindenki első alkalommal tapiz vagy felesége van. Hány emberrel randiztal ?
2021. nov. 13. 09:29
 32/40 A kérdező kommentje:

Vitatkozni nem fogok leállni senkivel, mivel véleményeket kértem. Én nem állítottam, hogy tökéletes lennék….. de hat senki nem az :)

31 Nem mindenki, de ez a két rossz példát emeltem ki. Több emberrel is ismerkedtem, beszélgettem, nem mindenkivel volt randi aki ràmírt.

2021. nov. 13. 10:21
 33/40 anonim ***** válasza:
48%

Van valami betegséged? Iszapszentmotorospuszta-alsón laksz, ahol messzi van a bekötőút?

Nem pimaszkodni akarok, de ha ezen dolgaiddal nincs gond, akkor nem lehet akadálya a barátkozásnak, az ismerkedésnek.

2021. nov. 13. 10:47
 34/40 A kérdező kommentje:

33 Nincs olyan betegségem ami az ismerkedés során gondot jelentene.

Nem írnám le konkrétan melyik megye, de a megyeszékhelytől 15km-re lakom és a megyeszékhelyen dolgozom.

2021. nov. 13. 10:51
 35/40 anonim ***** válasza:
38%
Mi normális pár vagyunk, jöhetsz harmadiknak (F42, N 37).
2021. nov. 13. 12:06
 36/40 A kérdező kommentje:
35 Köszönöm de nem élnék a lehetőséggel, nem szeretnék 3.lenni.
2021. nov. 13. 13:09
 37/40 anonim ***** válasza:

szia 25 éves vagyok szívesen megismernélek.

viszont nagyon nem vagyok jó pasi pl 160cm körül vagyok.

Őszinteséget ígérhetek mást sajna nem.

Kötve hiszem hogy írnál de ha szeretnél ismerkedni velem írj itt akár vagy privátban.

2021. nov. 13. 13:24
 38/40 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom randiznék veled,csak hogy kiderűljön mi miért van/nics. Bár valószinűleg te velem nem,messze lakunk egymástól( nem hiszek a távkapcsolatban)....

Dicséretes,hogy leállítottad,ember ismereted közepes ezek szerint,ha neked nem pálya az első randin tapizás, akkor miért randizol olyannal akit le kell állítani.

Ffi 35 (183/100) ja és 10es voltam

2021. nov. 13. 13:45
 39/40 A kérdező kommentje:
38 Ezt nem tudhattam előre , írásos kommunikáció során nem olyan volt a viselkedése. De leállítottam, ennyi.
2021. nov. 13. 15:05
 40/40 anonim ***** válasza:
37 minden jót
2021. nov. 13. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!