Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak az a gondjuk hogy nem találnak normális fiút nekem meg az hogy normális lányt nem találok akivel lehetne tervezni.(?)
Miért nem találnak egymásra az ilyenek?
Én csak ilyen felszínes, komoly kapcsolatot nem akaró lányokat talátam sajnos eddig. Pedig mit nem adnék egy normális nőért, még igazán szerelmes sem voltam úgy hogy viszonozták volna.
25F
Az a gond, hogy a korodbeli huszonéves lányok hatalmas többsége legfeljebb csak a retorika szintjén akar "normális" fiút magának. A "normális" fiúk túl unalmasak és kiszámíthatók, így nemigen keltenek erős vonzalmat egy olyan fiatal nőben, aki izgalomra, kiszámíthatatlanságra és hódításra vágyik. Általános gond a fiatal nők párválasztásában, hogy a többségük férfiideálja, akitől megremeg a lábuk, épp nem az a megbízható, kiszámítható típus, akire biztos jövőt lehet építeni, hanem sokkal inkább a vagány, sármos nőcsábász. Ez a fő oka annak, hogy annyi a válás.
De azért tudok megnyugtatót is mondani: a 30 fölötti nők körében egyre többet fogsz találni, aki saját kárán tanulva rájött, hogy józan ésszel kell párt keresni, nem ösztönökkel.
Szerintem 30 felett is egyre kevesebb van. Hisznek a csodában, a mesében és eszik a nekem jár maszlagot. Társkereső idősebb kollégáimon látom, hogy ahogy halad egyre előre a korban az ember, évről évre nehezebb. Aki kompromisszumra képes, racionális értékrenddel rendelkezik 30-33ra elkel.
Én ronda faszi vagyok, 38 éves, de haverjaimnak köszönhetően sok szép nő között mozogtam (amíg emberek közé jártam, már leszoktam róla). Elmondhatom, hogy az ismerettségi körömbe tartozó nők jelentős részének nem nagyon volt fix hapsija, amíg még követtem a fejleményeket náluk és ahogy nézem most sincs.
Ahogy egyre jobban néz ki a csaj egyre inkább így van ez. Mondhatnánk, hogy mert mindenki fél próbálkozni náluk (már kimondani is röhejes), de nem. Elég sokan próbálkoznak náluk és mindig volt/van, aki dugja őket (valakit többen is). Azt nem jelentém ki, hogy senki se jó nekik, inkább csak mindig jön egy jobb.
Szóval az én szűk körömben azt látom, hogy nem változik semmi 30 felett sem. Ha a csaj még mindig jól néz ki, ennek megfelelően is viselkedik.
Majd mindjart jonnek a nok es leluzerezik az osszes pasast.
Nem vagyok ronda, normalis ertekeim vannak de az elmult 10 evben egy kezemen megszamolom, hanyszor ereztem azt, hogy "na, ez a leanyzo az, akivel tervezhetek"
Par eve meg egesz normalis volt a tarskereses. Kapcsolatom nem, de randik voltak. Ma csak a hibak keresese, agresszio, a "nekem nem jo senki", masnap talal egy jobb pasit es sorolhatnam.
Ahogy idosodom, egyre kevesebb turelmem van mar a dologhoz. Nem erzesek, hanem elvarasok es egyfajta teljesites alapjan megy az egesz. Egyre kevesbe erzem, hogy ebben reszt akarnek venni, stresszes es demoralozalo
Nem nézel ki elég jól. Ez van. Próbálkozz rondáknál. Bár félre fog kúrni az is. Ilyen a női természet, ha eluralkodik rajtuk a vágy nincs visszaút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!