Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok normális párt? 33N
Mindenkit elvesznek mindenkinek eljegyzés esküvő babaváró stb.
Én esküvőt nem szeretnék de egy normális párkapcsolatot igen.
Túl nagy elvárás ez?! Semmivel nem akarok többet mint amit én tudok nyújtani! Nem várok egy modell alkatot vagy milliomos embert. De ne legyen szélhámos aki hazudja, hogy komolyat akar aztán otthon várja a neje ( mint utólag kiderült ) vagy komolyat akar persze de első randin tapiz a lábam között. Mit rontok el de tényleg?!!
Vagy egyszerűen iylen a felhozatal?
Mindenkinek !!! Válaszolok annak is aki nem veszi figyelembe, hogy többszáz km-re van vagy épp az apukàmtól is idősebb korú.
Nem azért tettem fel, mert itt ismerkednék,!!!
"Első randin comb tapizás...miért engeded hogy eljusson a dolog odáig amit nem szeretnél.":
Mert igazából tetszett neki a tapizás, majd utána a szex is. Az nem tetszett neki, hogy hosszú távon már nem kellett a Chadnek. Közben az átlagos férfit meg levegőnek se nézi.
Tetszik hogy itt minden sírós nőt is elküldenek a fenébe az incelek
De mivel van alapja, és teljesen irreális hogy egy fiatal vagy középkorú nem bűnronda nő egyedül maradjon, ezért van is alapja a támadásoknak. Ha egy ilyen nő egyedül marad, ott nála mindig súlyos bajok vannak. Nem élhetett pincébe zarva ezidáig
14: Semmilyen súlyos baj nincs. Három lehetőség van:
1. Valójában bűn ronda
2. 200kg
3. Valójában nem a férfiakra, hanem a Chadekre panaszkodik és csak rájuk tud normális párként tekinteni. Ez a legvalószínűbb, mivel még ki is írta, hogy nem akar ismerkedni itt..
Nyilván pontosan tudja, hogy elárasztanák a férfiak üzenetekkel.. viszont az itteni férfiak valamiért nem kellenek neki anélkül, hogy ismerné a személyiségüket..
Tehát a kérdező Chadre hajt kinézet alapján, csak nem kapja meg hosszú távra.
"1. Valójában bűn ronda
2. 200kg"
A kettő gyakorlatilag ugyanaz
Kedves kérdező!
Igen ilyen a felhozatal, nőkben is. Én sem találok olyat akit keresek, előbb utóbb szembejön mindenkinek az embere. Ne add fel, el kell menni randizni és aki nem oké annak kuka. Minden jót neked.
32/F
8 Nem ilyen jellegű a munkahelyem, hogy ott ismerkedni tudnék. Alig vannak férfiak, ők is idősebb korosztály( 50+) és házasságban.
10 Hidd el nekem is vannak elveim, leállítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!