Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy normális barátnőt, mi az amit nem jól csinálok?

Figyelt kérdés

Szóval 31 éves vagyok, nemsoká 32 :S 185 magas , kék szem , barna haj , átlagos testalkat. (képet tudok annak küldeni akit érdekel is, bár mondták már innen az oldalról, hogy nincs velem semmi baj, jól nézek ki , nyilván olyan is volt, hogy valaki azt mondta neki annyira nem, de nem tetszhetek mindenkinek) Budapesten élek egyedül, saját lakásomban, tehát nem szülőkkel és mivel jól fizető munkahelyem van nem is ők tartanak el és másnak se kell engem eltartania. Mivel egyedül élek nem is várom el mástól, hogy mosson takarítson helyettem stb...

Kvázi 3 elvárásom van , hogy úgy mondjam, ne dohányozzon (bár ez egyre jobban határeset :S) ne legyen gyereke, ne tartson háziállatot.

Próbálkoztam már ezeken a társkereső oldalakon, inkább kevesebb mint több sikerrel, volt már randim onnan, volt akivel beszéltünk (aztán kb egy hét múlva eltűnt - ekkor kezdődött a lezárás márciusban -.-) de leginkább kb válaszra se méltat senki . Akkor ott van tinder, ott kb mostanság inkább minuszba megy a sikerráta , ott nagyon el van mindenki szállva magától vagy nem tudom...

Szóval all in all, nem gondolom magam rossznak semmilyen nézőpontból és kisebbségi komplexusom sincs, hogy de a gazdagok blabla.... nem nézem le a nőket, nem vagyok gyökér velük, de akkor mégis mi az amit elrontok? Nálam sokkal gyökerebb/rondább/csóróbb mukik szedik fel a jobbnál jobb csajokat nekem meg egy se jut :D

31 F Budapest

2021. máj. 6. 12:55
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Én a matchig se jutok el jellemzően, tehát egész jó helyzetben vagy.
2021. máj. 6. 12:58
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Túl átlagosnak és unalmasnak tünsz a mai "highlife" buli/luxus/jopasik csajoknak.
2021. máj. 6. 13:03
 3/30 anonim ***** válasza:
85%
Szia én is párt keresek éppen. Ha nem zavar, hogy 21 éves vagyok akkor szívesen megismernélek.:)
2021. máj. 6. 13:10
 4/30 A kérdező kommentje:

Tudom, az új hobbi tinderen kb a hajókázás és a lovaglás és az utazásmánia.

Nem azt mondom, hogy nem engedhetném meg magamnak ezek közül mindet ha akarnám, de nem nagyon akarom. Illetve az utazásról annyit, ha életem párja már beutazta a világot, akkor hova megyünk el együtt?

És ha matchelek valakivel az esetek nagy részében hát hogy mondjam.... nem hasonlít nőre :D Nulla nőiesség nincs némelyikben, vagy kiderül hogy semmi közös nincs bennünk, az elkedvetlenít, nem rak bele nulla energiát az ismerkedésbe (ez is egész illúzió romboló) aztán ha eljutunk a találkozásig akkor nem hasonlít a képeire ez is gyakori.... Agyon retusált full pózolós képek ugye, valóság meg ....

2021. máj. 6. 13:11
 5/30 anonim ***** válasza:
18%
kiírta, hogy van lakása, és még itt is akadt neki jelentkező:D
2021. máj. 6. 13:18
 6/30 A kérdező kommentje:
5- most röhögni fogsz, de volt aki erre már azt mondta nekem, ő úgy érzi túl nagy a különbség kettőnk között (mármint én sokkal többet keresek mint ő) , őt ezt frusztrálja és így hagyjuk inkább.... (mondjuk ugyanezen kijelentése előtt még egy nappal meztelen képeket küldött.... )
2021. máj. 6. 13:23
 7/30 anonim ***** válasza:
14%
Nem csak barmilyen jelentkezo hanem tiz evvel fiatalabb.🤑
2021. máj. 6. 13:31
 8/30 anonim ***** válasza:
79%
Aki 31 evesen meg ott tart, hogy hogyan kell ismerkedni, az vajon mit var? Ha eddig nem ment, ezutan sem fog menni, ott van az elmult 15 eved garanciakent ra. Ha eloben nem tudsz ismerkedni, akkor az interneten miert szamitanal nagyobb sikerre?
2021. máj. 6. 13:31
 9/30 anonim ***** válasza:
78%

Hát nálam a háziállatosdi kiverte a biztosítékot. Ha fülid beléd esnék sem lenne köztünk semmi. Hogy én a kutyámat feladjam egy pasasért, no way.

Őszintén szerintem ez az ok ami kizárja a nők legalább felét. A korban neked való szingli nőknek többnyire van egy kutyája vagy macskája legalább, pont azért mert szingli, és nem hiszem ha bárki a világon a kedvencét dobná egy pasi miatt.

Ja, a dohányzos dolog is sok nőt blokkolhat. Dohányosként elviselhetetlen ha a párod mindenhonnan üldöz mert cigiszag van...

2021. máj. 6. 13:36
 10/30 A kérdező kommentje:
8- azért hozzátenném, nem forever alone vagyok.... volt már barátnőm, de azóta mintha fordult volna egyet a világ
2021. máj. 6. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!