Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy normális barátnőt, mi az amit nem jól csinálok?

Figyelt kérdés

Szóval 31 éves vagyok, nemsoká 32 :S 185 magas , kék szem , barna haj , átlagos testalkat. (képet tudok annak küldeni akit érdekel is, bár mondták már innen az oldalról, hogy nincs velem semmi baj, jól nézek ki , nyilván olyan is volt, hogy valaki azt mondta neki annyira nem, de nem tetszhetek mindenkinek) Budapesten élek egyedül, saját lakásomban, tehát nem szülőkkel és mivel jól fizető munkahelyem van nem is ők tartanak el és másnak se kell engem eltartania. Mivel egyedül élek nem is várom el mástól, hogy mosson takarítson helyettem stb...

Kvázi 3 elvárásom van , hogy úgy mondjam, ne dohányozzon (bár ez egyre jobban határeset :S) ne legyen gyereke, ne tartson háziállatot.

Próbálkoztam már ezeken a társkereső oldalakon, inkább kevesebb mint több sikerrel, volt már randim onnan, volt akivel beszéltünk (aztán kb egy hét múlva eltűnt - ekkor kezdődött a lezárás márciusban -.-) de leginkább kb válaszra se méltat senki . Akkor ott van tinder, ott kb mostanság inkább minuszba megy a sikerráta , ott nagyon el van mindenki szállva magától vagy nem tudom...

Szóval all in all, nem gondolom magam rossznak semmilyen nézőpontból és kisebbségi komplexusom sincs, hogy de a gazdagok blabla.... nem nézem le a nőket, nem vagyok gyökér velük, de akkor mégis mi az amit elrontok? Nálam sokkal gyökerebb/rondább/csóróbb mukik szedik fel a jobbnál jobb csajokat nekem meg egy se jut :D

31 F Budapest

2021. máj. 6. 12:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%

Az, hogy valakinek ne legyen háziállata, tényleg a nők nagy részét kizárja. A legtöbben szeretik az állatokat és ha jelenleg nincs is valakinek, mert nincs hova rakja pl, attól még egy nap lehet, hogy akar majd.

A leírásod alapján nincs gond veled de kicsit unalmasnak tűnsz. Illetve nem az alapján érdemes párt keresni, hogy ki miért nem felel meg, hanem eleve az olyanok felé nyitni, akikkel lehet közös pont. Épp ezért szokták kiírni társkeresőre, hogy szeretnek utazni pl, hogy megtalálja őket az aki szintén szeret.

2021. máj. 6. 14:00
 12/30 anonim ***** válasza:
25%

Mutatsz az arcodról egy képet?

Amúgy hahó! Hol vannak azok a csajok, akik naponta idehányják, hogy csak a nyomi srácok nem találnak csajt és tök átlagosak simán? Pár naponta jön hasonló kérdés, ahol láthatóan nem az általatok leírt 120 kilós, incel, közmunkás, mamahoteles pasik panaszkodnak.

2021. máj. 6. 14:04
 13/30 A kérdező kommentje:

A háziállat kérdést kicsit finomítanám. Szóval lakásba nem szeretnék háziállatot, új lakás, mármint szó szerint új , mert új építésű és nem szeretném , hogy fifike ezt egy nap alatt tönkrevágja :D

Illetve azért az se másodlagos dolog, hogyha anyura vagy apura rájön a hancúrozhatnék, ne fifikét kelljen kerülgetni, de sétálni se én akarom levinni, illetve a kutyakakit se szedném utána, hogy már a sok plusz takarításról ne is beszéljek, mert a kutya az termeli a szőrt ha kell ha nem.

Ha egyszer kertes házban lakok , na akkor lesz kutyám mondjuk egy border collie , de lakásban nem tudnék kutyát elképzelni.

2021. máj. 6. 14:08
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
13. Sajnos a nők nem úgy akarnak háziállatot, hogy majd ők foglalkoznak vele egyedül, mert ők akarták, hanem hogy a párjuk is foglalkozzon vele kényszerből.
2021. máj. 6. 14:15
 15/30 anonim ***** válasza:
96%
A facebook datingen rengeteg not latok, akik kikotik, hogy ne legyen haziallata. A macskas pasiktol meg a nok tobbsege agyf..szt kap.
2021. máj. 6. 14:24
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
A #12-es válaszomat az érintettek lepontozták, de egy épkézláb magyarázatot sem voltak képesek összekaparni. Kedves érintettek! Nem érzitek ezt saját magatok szembeköpésének?
2021. máj. 6. 14:25
 17/30 anonim ***** válasza:
80%
Kerdezo, olyan kis homalyosan fogalmazol, mit jelent, hogy nagyot fordult korulotted a vilag? Ezzel ugy tunik valaszoltal a kerdesedre, hogy mi lehet sikertelenseged oka, de kozben meg egy jol hangzo kozhely, ami mogott nincs tartalom. Ki tudnad fejteni, hogy mi valtozott es te mit tettel a valtozas hatasara?
2021. máj. 6. 14:28
 18/30 anonim ***** válasza:
0%

"kozben meg egy jol hangzo kozhely, ami mogott nincs tartalom"

Mint gyakorlatilag 10-ből 9 női válasz, ami férfiak által kiírt kérdésekre érkezik.

2021. máj. 6. 14:33
 19/30 A kérdező kommentje:
17- akkor olvasd el mégegyszer mit írtam :D "volt már barátnőm, de azóta mintha fordult volna egyet a világ" nem velem a világ.... én nem változtam.... de amig előző barátnőmet tinderről ismertem meg anno, akkor még nem bunkóztak ennyit a nők, meg az elvárások nem a csillagos égen voltak mindenkinél, most kb itt mindenki száz országban utazgatott már.... és nyilván ha te nem akkor unalmas vagy, de ha nincs mellé valamid pl lakásod autód stb... akkor meg azért nem állnak szóba veled nyilván. Mikor komolyodik meg a nők nagy része? Amikor hirtelen bevágódik egy gyerek.... tele vannak a társkeresők gyerekesekkel.... mert a falu bikája arra jó volt hogy összehozzák a lurkót, de felnevelni már nevelje valami kretén aki bevállalja anyut a gyerekkel ? Ilyenkor hirtelen olyan megértők tudnak lenni ....
2021. máj. 6. 14:42
 20/30 anonim ***** válasza:
91%
Tehat a vilag valtozott, te meg nem? Az baj. Az egesz vilag mozgasban van, folyamatosan alkalmakodni kell a lehetosegekhez, korulmenyekhez, mindenhez. Vissza nem tudod tekerni az ido kereket. Most kell ervenyesulnod, most kell megtalalni azokat a dolgokat, amikkel elorebb jutsz. Masok megtalaljak, te miert nem?
2021. máj. 6. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!