Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy normális barátnőt, mi az amit nem jól csinálok?
Szóval 31 éves vagyok, nemsoká 32 :S 185 magas , kék szem , barna haj , átlagos testalkat. (képet tudok annak küldeni akit érdekel is, bár mondták már innen az oldalról, hogy nincs velem semmi baj, jól nézek ki , nyilván olyan is volt, hogy valaki azt mondta neki annyira nem, de nem tetszhetek mindenkinek) Budapesten élek egyedül, saját lakásomban, tehát nem szülőkkel és mivel jól fizető munkahelyem van nem is ők tartanak el és másnak se kell engem eltartania. Mivel egyedül élek nem is várom el mástól, hogy mosson takarítson helyettem stb...
Kvázi 3 elvárásom van , hogy úgy mondjam, ne dohányozzon (bár ez egyre jobban határeset :S) ne legyen gyereke, ne tartson háziállatot.
Próbálkoztam már ezeken a társkereső oldalakon, inkább kevesebb mint több sikerrel, volt már randim onnan, volt akivel beszéltünk (aztán kb egy hét múlva eltűnt - ekkor kezdődött a lezárás márciusban -.-) de leginkább kb válaszra se méltat senki . Akkor ott van tinder, ott kb mostanság inkább minuszba megy a sikerráta , ott nagyon el van mindenki szállva magától vagy nem tudom...
Szóval all in all, nem gondolom magam rossznak semmilyen nézőpontból és kisebbségi komplexusom sincs, hogy de a gazdagok blabla.... nem nézem le a nőket, nem vagyok gyökér velük, de akkor mégis mi az amit elrontok? Nálam sokkal gyökerebb/rondább/csóróbb mukik szedik fel a jobbnál jobb csajokat nekem meg egy se jut :D
31 F Budapest
Az, hogy valakinek ne legyen háziállata, tényleg a nők nagy részét kizárja. A legtöbben szeretik az állatokat és ha jelenleg nincs is valakinek, mert nincs hova rakja pl, attól még egy nap lehet, hogy akar majd.
A leírásod alapján nincs gond veled de kicsit unalmasnak tűnsz. Illetve nem az alapján érdemes párt keresni, hogy ki miért nem felel meg, hanem eleve az olyanok felé nyitni, akikkel lehet közös pont. Épp ezért szokták kiírni társkeresőre, hogy szeretnek utazni pl, hogy megtalálja őket az aki szintén szeret.
Mutatsz az arcodról egy képet?
Amúgy hahó! Hol vannak azok a csajok, akik naponta idehányják, hogy csak a nyomi srácok nem találnak csajt és tök átlagosak simán? Pár naponta jön hasonló kérdés, ahol láthatóan nem az általatok leírt 120 kilós, incel, közmunkás, mamahoteles pasik panaszkodnak.
A háziállat kérdést kicsit finomítanám. Szóval lakásba nem szeretnék háziállatot, új lakás, mármint szó szerint új , mert új építésű és nem szeretném , hogy fifike ezt egy nap alatt tönkrevágja :D
Illetve azért az se másodlagos dolog, hogyha anyura vagy apura rájön a hancúrozhatnék, ne fifikét kelljen kerülgetni, de sétálni se én akarom levinni, illetve a kutyakakit se szedném utána, hogy már a sok plusz takarításról ne is beszéljek, mert a kutya az termeli a szőrt ha kell ha nem.
Ha egyszer kertes házban lakok , na akkor lesz kutyám mondjuk egy border collie , de lakásban nem tudnék kutyát elképzelni.
"kozben meg egy jol hangzo kozhely, ami mogott nincs tartalom"
Mint gyakorlatilag 10-ből 9 női válasz, ami férfiak által kiírt kérdésekre érkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!