Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy normális barátnőt, mi az amit nem jól csinálok?

Figyelt kérdés

Szóval 31 éves vagyok, nemsoká 32 :S 185 magas , kék szem , barna haj , átlagos testalkat. (képet tudok annak küldeni akit érdekel is, bár mondták már innen az oldalról, hogy nincs velem semmi baj, jól nézek ki , nyilván olyan is volt, hogy valaki azt mondta neki annyira nem, de nem tetszhetek mindenkinek) Budapesten élek egyedül, saját lakásomban, tehát nem szülőkkel és mivel jól fizető munkahelyem van nem is ők tartanak el és másnak se kell engem eltartania. Mivel egyedül élek nem is várom el mástól, hogy mosson takarítson helyettem stb...

Kvázi 3 elvárásom van , hogy úgy mondjam, ne dohányozzon (bár ez egyre jobban határeset :S) ne legyen gyereke, ne tartson háziállatot.

Próbálkoztam már ezeken a társkereső oldalakon, inkább kevesebb mint több sikerrel, volt már randim onnan, volt akivel beszéltünk (aztán kb egy hét múlva eltűnt - ekkor kezdődött a lezárás márciusban -.-) de leginkább kb válaszra se méltat senki . Akkor ott van tinder, ott kb mostanság inkább minuszba megy a sikerráta , ott nagyon el van mindenki szállva magától vagy nem tudom...

Szóval all in all, nem gondolom magam rossznak semmilyen nézőpontból és kisebbségi komplexusom sincs, hogy de a gazdagok blabla.... nem nézem le a nőket, nem vagyok gyökér velük, de akkor mégis mi az amit elrontok? Nálam sokkal gyökerebb/rondább/csóróbb mukik szedik fel a jobbnál jobb csajokat nekem meg egy se jut :D

31 F Budapest

2021. máj. 6. 12:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a 3 elvárás nem sok. És pont ez az, nem is elég ahhoz, hogy jó társat találj. Csak érdekel az is, hogy szellemi partner is legyen a nő, passzoljatok másban is, pl kimozdulós/otthonülős stb., nem?

Írtál magadról biot, te milyen vagy? Nem, nem a hetedhét országon túli utakra gondolok, hanem valami egyedi, humoros, sajátos szóhasználat, hobbi, valami, amitől érdekesnek, kihívásnak tűnsz. Mert nőként is fontos, hogy a pasi "méltó" pár legyen, azaz érdekes, kihívás, fel lehessen nézni rá. Akár valamit arról is írhatsz, hogy kit keresel. Akár kicsit vicces vagy kihívó formában megfogalmazva. Legyen benne egy kis egyediség, határozottság, semmiképp se olyan, hogy szar egyedül... Mutasd be fotókon az életed, ne csak a külsőd.

Persze lehet, ezek mind megvannak. Ez esetben nem nagyon tudok mit tanácsolni. Én tinderen nem vagyok fent, csak bumble-n. Ott több értelmes embert látok. Talán megér egy próbát. Vannak profile question promptok, pl 2 truths and a lie, I'm obsessed with..., What makes a relationship great is..., I won't judge you if... Stb. Ilyesmikre érdemes valami ötleteset írni, ami megragadja a figyelmet. Láttam tök jókat, ez alapján elkezd nagyon érdekelni az adott személy. Persze a kinézet is számít, de önmagában nem elég. Esetleg kicsit sportolj, az izmos test jobb a pocaknál. Szóval érdemes fejleszteni, amit lehet. De aki a bmwre ugrik, azt ne sajnáld, ha nem matchel.

2021. máj. 6. 15:12
 22/30 A kérdező kommentje:

Persze hogy írok magamról valamit (megjegyezném lányoknál a bio az üres szokott lenni, vagy egy rakás emoticon vagy egy idézet) , hogy jó e rossz e nem tudom, bár most változtattam nemrég. Ja és a kizáró dolgokat nem írom inkább mert abból csak azt kaptam vissza az olyan negatív.... (inkább simán csak X elem azokat akik nem felelnek meg )

A bumblet megpróbálom, veszíteni nem fogok vele.

Nincs pocak :D Képet tudok küldeni, de nincs pocak :D 185 magasságomhoz vagyok 80 kg.

2021. máj. 6. 15:48
 23/30 anonim ***** válasza:
84%

Kerdezo elegge egoistanak tunik. Vagy, mint egy 20 eves.

Nekem sincs pocakom, 192 vagyok, na es?

Ez max a kis 20 eveseket erdekli. Azert 25 felett a belso ertekek elorebb kerulnek.

2021. máj. 6. 16:00
 24/30 A kérdező kommentje:
23 leírnád miért tűnök egoistának? az hogy leírtam hogy 185 magas vagyok és 80 kg? Ez az arányokat hivatott szemléltetni, ha 80 nál kevesebb lennék lassan gebének minősülnék.
2021. máj. 6. 16:06
 25/30 anonim ***** válasza:
89%
Mindegy mit irunk kerdezo, ugysem fogod megerteni. Kar rad a betuket pazarolni.
2021. máj. 6. 16:10
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

Én is hasonló paraméterek alapján keresek párt, 28 F, a lány ne dohányozzon, lakásban ne legyen állata, szellemi partner is legyen, ne csak szex.

Szerintem, egyszer feladom.

2021. máj. 6. 18:39
 27/30 anonim ***** válasza:
83%
Hagyjátok már az állatokat de tényleg. Nem is való nektek barátnő, csak szexpartner. Azt hiszed hogy te nem mocskolsz a lakásba? Tudd meg hogy bámelyik férfi akit valaha ismertem sokkal többet mocskolt mint egy jól nevelt kutya.
2021. máj. 6. 18:46
 28/30 A kérdező kommentje:

27- yo wtf? :D Akkor a kedvedért írok példákat többek közt miért nem preferálom az állatokat a lakásban.

Ahol lakok házban kb heti szinten dob egy sárgát valamelyik kutya a liftben vagy a folyosón.... volt már hogy egy csíkban egy kutya oda tojt a szomszédom ajtaja elé és nyilván nem a kutya tulaj takarította el.... vagy a liftnél van valaki akinek van kutyája, hát nem tudom az ajtaja előtt még nem láttam olyat , hogy ne lett volna full kutyaszőr minden....

Cuki a kutya, de általában addig az amig nem kell utána takarítani ez a tanulság amit levontam .... (vidéki gyerek vagyok, vidéken nem tartunk házban állatokat , szüleimnél golden retriverünk van, nem vádolhattok azzal, hogy nem szeretem az állatokat, csak lakásban nem szeretem őket)

És nem, nem mocskolok a lakásba képzeld el :D Sőt , takarítok is magam után bármilyen meglepő.

2021. máj. 6. 18:54
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Baszki az, hogy szethugyozza a liftet arrol nem az allat tehet, hanem a gyoker gazdaja
2021. máj. 6. 20:08
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Azért vicces, hogy takarítani nem akarsz, kakit szedni nem akarsz, sétálni nem akarsz, de azért egy border collie legyen a kertben :D Bár én bármelyik kutyát sajnálom, amelyik kerti dísz lesz nálad a kertben, de azért egy border... fuss neki még egyszer
2021. máj. 13. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!