Ha nincs barátnőm de én úgy csinálok mintha lenne,jobban fogom érezni magam?Lehet,Hogy a végén még én magam is elhiszem hogy barátnőm van?
Szóval nem is magadért tennéd hanem mások miatt? Így ebben a formában szerintem is szánalmas.
Amikor nem volt barátom, annyira magányos voltam hogy esténként úgy igazítottam a takarót, hogy úgy érezzem mintha valaki átölelne. De mások előtt soha nem játszottam volna hogy van valakim, mert nem vagyok ennyire felszínes.
Csak nehogy megszólaljon a telefonod, mialatt "beszélsz" :D
Tinderen sok az ember. Legalabb probalkozz ott!
Gondolom a titok cimu konyv alapjan csinalnad ezeket. Megertem.
Szerintem csak sokkal rosszabbul éreznéd magad, végig benned lenne, hogy ez mind szép és jó megvan a látszat, de valójában pont ugyanolyan az életed és hiányzik számodra a kapcsolat. Keress egy hobbit, barátkozz, egy jó barátság is van olyan értékes mint egy kapcsolat, idővel meg jön valaki akit szerethetsz akár ezeknek köszönhetően.
Sokkal jobb délután a barátokhoz, a hobbidhoz sietni mint haza az üres lakásba
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!