Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha férfiként külsőre magamhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha férfiként külsőre magamhoz hasonló párt keresek, de nem találok az azért van, mert a nőknél más egyéb dolgokban bukom el?

Figyelt kérdés

Szeretném ha úgy működne a világ, hogy azért magával külsőre kb. egy szintű párt tud találni az ember relatíve hamar (max néhány hónap, vagy 1 év ismerkedés után). De látom ez nem így van, mert látok nem jóképű és/vagy kövér férfiakat is csinos nőkkel. Én viszonylag jóképű vagyok és magas, külsőre sok csajnak szoktam tetszeni a visszajelzések alapján, de az utóbbi években már kicsit idősebben harminchoz közelítve nem tudok párt találni.

Amiből hiányom van, azok szerintem a motiváció/ambíció, önbizalom és sokszor (de nem mindig) az a fajta igásló mentalitás, amilyen férfiaknak látom mindig van (maguknál is jobban kinéző) párjuk. Igásló alatt azt értem, aki látástól vakulásig dolgozik, állandóan pörög, megy, nincs semmi szabadideje. Nekem piacképes szakmám van és egészen jól keresek, de tudom nem leszek főnök, vállalkozó, nem a pénzkeresésben és az anyagi életben elért sikerekben akarok kiteljesedni. Azt érzem itt bukom el a legtöbb nő szemében, hogy bennem nem látják azt, aki megteremti majd a két kocsira, házra, hitel törlesztőrészletre, nyaralásokra valót. Nem élek most se rosszul és később sem fogok (még huszonévesen lesz bizti saját lakásom), de engem ezek az anyagi dolgok egyáltalán nem motiválnak, nem ezektől leszek boldog vagy kiteljesedett ember. Jobban szeretem a kényelmességet, hogy van szabadidőm, hogy stresszmentes és nyugis életem van. Ez lehet a baj?

2021. nov. 14. 19:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

hát ez is benne van valószínűleg. de találhatsz azért olyat, akinek ez elég.

csak az ember attól fejlődik, hogy keres új célokat és aztán ezeket meg akarja valósítani. neked a kiteljesedés az, ha semmi különös nem történik? akkor erre elég erős kifejezés a kiteljesedés.

2021. nov. 14. 19:42
 2/11 anonim ***** válasza:
48%

A legtöbb esetben a férfi néz ki jobban vagy mutat fel valami jelentősebb pluszt. Ezek után jönnek a belső pluszok.

Saját példa: Belsőre sok csaj bírt. Volt, akivel arc nélkül beszélgettem és bejöttem neki teljesen, de képet látott rólam, aztán már nem is érdekeltem. Sokáig csak túlsúlyos csajoknál volt esélyem, átlagos testalkattal és átlagos kinézettel. Folyamatosan azt mondta a környezetem, hogy simán találhatnék jobb kinézetű csajokat... De, mégsem sikerült.

Aztán edzettem, magamra pakoltam pár kiló izmot és bumm... Hirtelen észrevettek az átlagos alkatú lányok is.

2021. nov. 14. 19:46
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
2.ne gondold, hogy a nőket csak az izmaid érdeklik. szerintem ez nettó hülyeség
2021. nov. 14. 19:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
+ más lesz tőle a kisugárzásod.mert magabiztosabbnak érzed magad.
2021. nov. 14. 19:51
 5/11 anonim ***** válasza:
51%

#3: NEM CSAK az izmaim. De, a külső az elsődleges szempont. Ha ott megugrik az ember egy szintet, akkor mehet a többi.

Ha ez nem így lenne, akkor a tinderen tök átlagos srácokat is behúzná egy csomó csaj és nem sírnának a csajok, hogy csak megdugták őket a top srácok.

A magabiztosságos szöveget meg engedjük már el. Nem, ha valaki sportol, nem változik át automatikusan egy magabiztos csodává. Ahogy a nem sportolók sem mind önbizalomhiányosak. Nekem sem nőtt az égvilágon semmit sem az önbizalmam az edzéstől, egyszerűen jobban néztem ki eleve a ruhákban is.

2021. nov. 14. 19:53
 6/11 anonim ***** válasza:

miért gondolod úgy, hogy nem vagy magabiztosabb, ha jól nézel ki? jobban érzed magad a bőrödben. ez pedig látszik.

egy átlagos kinézetű pasi is tud olyan képet csinálni magáról, hogy arról az jöjjön le, hogy ő milyen. ha egy nyuszi, akkor az. ha ő jól érzi magát, akkor az. mert a képet is te választod, amit kiraksz.

2021. nov. 14. 20:08
 7/11 anonim ***** válasza:

Mert a magabiztosságom nem a külsőm határozza meg. Nem azért kezdtem el edzeni, mert csajozni akartam vagy magabiztos lenni. Egy haverral mentem el és megszerettem a sportot. Előtte is volt más hobbim és utána is még lett másik. Nem osztott, nem szorzott a magabiztosságommal kapcsolatban.

(Hozzátenném, hogy furcsa módon, amikor valaki rossz külsejű és magabiztos, akkor az általában inkább nagyképűnek van titulálva.)

A képpel egyetértek és a magabiztosság is növeli az esélyeket. Ez így van. De, csodát nem tesz. Egy magabiztos pasitól nem fognak elrepülni a bugyik, ha nem néz ki jól. Ahogy egy magabiztos Betty, a csúnya lány sem fog modell férfiakat felszedni.

2021. nov. 14. 20:13
 8/11 anonim ***** válasza:
nem is gondoltam, hogy azért edzettél. szerintem ez normális, hogy ha az ember reggel felébred, belenéz a tükörbe és tetszik neki, amit lát, azt mások is észreveszik
2021. nov. 14. 20:33
 9/11 anonim ***** válasza:
#8: Mielőtt feljött rám az a pár kiló izom, miért vették észre alig?
2021. nov. 14. 20:38
 10/11 anonim ***** válasza:
nem tudom. én sosem az izmokat néztem egy pasin. tetszik, ha van, de csak egészséges mértékben. a kigyúrtak sosem izgattak
2021. nov. 14. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!